Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Μπάτζιος: ''Το ποδόσφαιρο του Έβρου χρειάζεται πολλές αλλαγές''


O αμυντικός της Καβάλας, Χρήστος Μπάτζιος μίλησε <<Στα Γήπεδα του Έβρου>> για τους λόγους της ανανέωσης της συνεργασίας του με τους <<Αργοναύτες>>, για τους στόχους του συλλόγου, την παρουσία του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, τους οποίους θα αντιμετωπίσει και φέτος ως αντίπαλος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπως επίσης και για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στον Έβρο.



Ποιοι λόγοι σε οδήγησαν στην ανανέωση της συνεργασίας σου με την Καβάλα;


Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές. Η ομάδα μου έδειξε την εμπιστοσύνη της και εγώ με τη σειρά μου έμεινα με σκοπό να βοηθήσω στην άνοδό της, κάτι που δυστυχώς δεν πέτυχε πέρυσι.

Άρα ο στόχος της φετινής σεζόν είναι η άνοδος;

Ναι, ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα η άνοδος. Πιστεύω ότι φέτος με τη διαφαινόμενη άνοδο του Άρη θα τα καταφέρουμε. Έχει μείνει ο ίδιος προπονητής, όπως και ένας κορμός παιχτών, πράγμα πολύ σημαντικό για να μπουν και τα νέα παιδιά στο κλίμα και τις απαιτήσεις της ομάδας.

Πώς κρίνεις την παρουσία του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Γ' Εθνική;

Eίναι σημαντικό για το νομό Έβρου να εκπροσωπείται στη Γ' Εθνική από δύο ομάδες. Πρόκειται για δυο καλές ομάδες στις οποίες εύχομαι να εκπληρώσουν τους στόχους τους, καθώς έχω περάσει και από τις δύο.

Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στον Έβρο;

Είναι λίγο πίσω με το επίπεδο εδώ στην Καβάλα. Δυστυχώς δεν υπάρχουν οι καλύτερες υποδομές παρότι είναι ένας μεγάλος νομός. Θεωρώ ότι χρειάζονται να αλλάξουν πολλά πράγματα για να εξελιχθεί το ποδόσφαιρο στον Έβρο.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο Χρήστο Μπάτζιο και στην ομάδα της Καβάλας για τη νέα σεζόν!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου