Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Σιταρίδης: ''Δικαιώθηκαν οι κόποι μου''

O Γιώργος Σιταρίδης, που κατέκτησε την πρώτη θέση στη Διεθνή Συνάντηση Στίβου Ελλάδας-Κύπρου, στα 110μ. εμπόδια, μίλησε <<Στα Γήπεδα του Έβρου>> για την εμπειρία του από τη συμμετοχή του στη διοργάνωση, όπως επίσης και για τους μελλοντικούς του στόχους.


Ποια ήταν η εμπειρία και τα συναισθήματά σου από τη συμμετοχή σου στη Διεθνή Συνάντηση Στίβου της Λάρισας και την κατάκτηση της πρώτης θέσης;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έλαβα μέρος σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Το να μπω στην Εθνική Ελλάδος ήταν ένα από τα όνειρά μου και τους στόχους που ήθελα πάντα να πραγματοποιήσω. Και τώρα πόσο μάλλον με την πρώτη θέση, είναι από τις σημαντικότερες εμπειρίες που έχω αποκομίσει. Νιώθω πως όλη αυτή η προσπάθεια ενός χρόνου, οι θυσίες, η αγωνία, η καθημερινή προσπάθεια έπιασαν τόπο και δικαίωσαν τόσο εμένα όσο και τον προπονητή μου, που δε σταμάτησε ποτέ να ελπίζει σε μένα και αφιέρωσε χρόνο και μεράκι. Δόξα τω Θεώ ήταν μια σπουδαία χρονιά με πολλές επιτυχίες και καλά αποτελέσματα. Ευελπιστώ και οι άλλες χρονιές να πάνε εξίσου καλά και να έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα.

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σου;

Για τη νέα χρονιά, λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων, θα φροντίσω να διατηρήσω τη φόρμα μου, ώστε να είμαι έτοιμος την επόμενη χρονιά για σπουδαίους αγώνες! Μια μικρή παύση θα είναι, με παράλληλη διατήρηση της φόρμας μου. Ευελπιστώ στο μέλλον να αγωνιστώ σε αγώνες μεγαλύτερης κατηγορίας και με συμμετοχές ακόμα περισσότερων χωρών.

Nα συγχαρούμε το Γιώργο Σιταρίδη και να του ευχηθούμε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου