Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Οι Εβρίτες της Superleague

Αρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα της Superleague και <<Τα γήπεδα του Έβρου>> σας παρουσιάζουν τους Εβρίτες, που βρίσκονται από οποιοδήποτε πόστο σε ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, όπως επίσης και όσους, που δεν έχουν καταγωγή από τον Έβρο, αλλά έχουν αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστές ή διετέλεσαν προπονητές σε ομάδες του Έβρου.

Ο παλιός πρωταθλητής του στίβου, Θωμάς Θωμάς, είναι φυσικοθεραπευτής στον Ολυμπιακό.


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα καθίσει και τη φετινή σεζόν στον πάγκο του Πανιωνίου, μετά την επιτυχημένη παρουσία του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, που την οδήγησε στην παραμονή στην κατηγορία.


Ο Μανώλης Σιώπης θα αγωνίζεται και φέτος με τη φανέλα του Πανιωνίου, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στη μεσαία γραμμή των <<κυανέρυθρων>>.


Ο Νίκος Ουσταμπασίδης θα είναι βοηθός προπονητή του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο της Βέροιας, μετά την κοινή τους παρουσία στον ΠΑΟΚ.


Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Skoda Ξάνθη, Αλέκος Μαλαδένης έχει αγωνιστεί ως τερματοφύλακας με τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.


Ο προπονητής της Κ-20 του Πανθρακικού, Νίκος Μπαχαρίδης, έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της ΠΑΕ Θράκης και ως προπονητής κάθισε στον πάγκο της Νέας Χιλής και του Έβρου Σουφλίου.


Ο προπονητής της Κ-15 του Πανθρακικού, Ζόραν Στοϊνοβιτς έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της ΠΑΕ Θράκης.


Nα ευχηθούμε σ' όλους καλή αρχή και καλή επιτυχία με τις ομάδες τους!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου