Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ποντιακός-Ένωση Μεταξάδων/Παλιουρίου 2-0

Ο Ποντιακός επικράτησε με 2-0 της Ένωσης Μεταξάδων/Παλιουρίου στο πρώτο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα είχε ρεπό. Από την πλευρά της η Ένωση Mεταξάδων/Παλιουρίου δεν έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα βαθμό, αφού την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε από την Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου.



Η ομάδα του Mιχάλη Μπαξεβάνογλου άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης με την κεφαλιά του Χριστοφορίδη, ο οποίος αξιοποίησε την εκτέλεση κόρνερ του Τρανόπουλου. Στο 70' ο Χουρίδης, που είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα πέντε λεπτά νωρίτερα στη θέση του Θάνου, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ατομική προσπάθεια και πλασέ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ποντιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ορέστη Ορεστιάδας (18/10, 16:00), ενώ η Ένωση Μεταξάδων/Παλιουρίου έχει ρεπό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σημίδης με βοηθούς τους Γιασλά και Παπαδόπουλο.

Ποντιακός: Αλμπάντης, Δουλγέρης, Μιχαηλίδης (75' Χατζατριάν), Σουγιουλτζής, Λιούρτας, Ασταλάκης, Παπάζογλου, Ρήγας, Θάνος (65' Χουρίδης), Τρανόπουλος, Χριστοφορίδης (80' Βεζάσης)

Ένωση Μεταξάδων/Παλιουρίου: Πουρζιτίδης Αθ., Μπιτζιμινούδης, Ναζίρης, Μπετζέκας, Παναγιωτάκος, Μπάτζιος, Νεστορούδης (56' Καμπορούδης), Μουσικούδης, Καραγκιόζης (46' Καρράς), Καραφυλλούδης, Πουρζιτίδης Κ. (72' Κονακλής)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου