Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Κ-20 Εθνικού Αλεξανδρούπολης-Α.Ο. Μάκρης 0-3

Ο Α.Ο. Μάκρης επικράτησε εκτός έδρας με 0-3 της νεοσύστατης ομάδας Κ-20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 4ο λεπτό της συνάντησης με την εκτέλεση φάουλ του Καρακασίδη, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Λαμπίρης έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Γκουλιάμα. Στο 16' η προβολή του προωθημένου Σαρηγιαννίδη από εκτέλεση κόρνερ του Τζουμάκα πέρασε λίγο άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Πανανή και στο 18' η κεφαλιά του Μαυρανούδη κατέληξε λίγο άουτ. Στο 19ο λεπτό ο Ματσουκατίδης άνοιξε το σκορ για τη Μάκρη με σουτ από τη δεξιά πλευρά. Στο 22' το σουτ του Γκασίδη πέρασε άουτ και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Πανανή είχε την ίδια κατάληξη. Στο 36' ο Καλοδημίδης απέκρουσε το σουτ του Φραγκιαδάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν την εμπειρία τους κάνοντας σωστή διαχείριση του αγώνα φτάνοντας στην τελική επικράτηση, ενώ οι νεαροί ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες, που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Στο 48' το σουτ του Ανδρεόπουλου κατέληξε λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Πανανής με όμορφη λόμπα διπλασίασε τα τέρματα της Μάκρης. Στο 68' το σουτ του Παρασκευά δε βρήκε στόχο. Στο 72ο λεπτό ο δραστήριος Γκασίδης διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 0-3. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Δαστερίδη μετά από ασίστ του Καρακασίδη πέρασε άουτ και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Ανδρεόπουλου από πάσα του νεοεισελθόντος Ευαγγέλου απέκρουσε ο Λαμπίρης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κτιστόπουλος με βοηθούς τους Γιαννόπουλο και Στρατούδη. 

Την επόμενη αγωνιστική η Κ-20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΝ Χιλής (11/10, 11:00), ενώ η Μάκρη υποδέχεται το Μοναστηράκι (11/10, 16:00).

K-20 Eθνικού Αλεξανδρούπολης: Λαμπίρης, Κουϊνέλης, Μπαξεβάνης (66' Μουχίδης), Σαρηγιαννίδης, Τζουμάκας, Λαμπούδης (67' Χουσμεκερίδης), Φραγκιαδάκης, Μπουρντιν, Δαστερίδης (76' Λιάσκος), Καρακασίδης, Τζιαμπαζάκης

ΑΟ Μάκρης: Καλοδημίδης, Ματσουκατίδης, Χατζηπαύλου (72' Ευαγγέλου), Τουπλικιώτης (89' Σιουμλας), Μαυρανούδης, Ανδρεόπουλος, Πανανής, Παρασκευάς, Γκουλιάμας (66' Ντάμαλης), Αθανασιάδης, Γκασίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου