Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ηρακλής Σαγήνης-Δόξα Ορεστιάδας 3-3

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι ο Ηρακλής Σαγήνης και η Δόξα Ορεστιάδας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3.




Η ομάδα της Σαγήνης έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η Δόξα Ορεστιάδας απέσπασε το πρώτο της βαθμό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης με τον Δομπάζη. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο Βίντσης ισοφάρισε για την ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα ο Τσομπανίδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα της Σαγήνης, αλλά ο Σκερλετόπουλος στο 43' έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα. Στο 48' ο Μοσινιάν έκανε το 2-3, αλλά με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Τσομπανίδης με πλασέ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 3-3. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέντε λεπτά αργότερα μεγάλη ευκαιρία για το 4-3, με το νεοεισελθόντα Χατζησταντσίδη, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 60' στη θέση του Πατρή, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε κατέληξε στο δοκάρι και πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Περεντίδη. Η ομάδα της Σαγήνης δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αριθμητικό της πλεονέκτημα και οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από τη Σαγήνη με το βαθμό της ισοπαλίας.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής Σαγήνης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ένωση Οινόης (18/10, 11:00), ενώ η Δόξα Ορεστιάδας υποδέχεται τον Α.Ο. Νεοχωρίου (17/10, 16:00).

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Δαλής με βοηθούς τους Τσίκα και Θεοδωρακέλη.

Ηρακλής Σαγήνης: Ζαχαρίδης, Πατρης (60' Χατζησταντσίδης), Τανίδης, Τσομπανίδης, Σαββόπουλος (55' Παπαγιαννίδης), Δομπάζης, Κασάπης, Πασχαλίδης, Τσολακίδης, Χαριοπολίτης, Χρηστίδης (46' Νταντιανίδης)

Δόξα Ορεστιάδας: Ζάχος, Σαλκιτζής, Δένιτας, Δελτσίδης, Περεντίδης, Ευσταθιάδης, Μοσινιάν, Βίντσης, Δέλγας, Σκερλετόπουλος, Σιμσιρίκης. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Μαχαιρίδης, Καρασμανάκης και Μιανιαμσίδης.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου