Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

A.O. Μαΐστρου-Α.Ε. Διδυμοτείχου 3-5

Σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου επικράτησε εκτός έδρας με 5-3 του Α.Ο. Μαΐστρου και σημείωσε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες. Από την πλευρά της η ομάδα του Σάκη Παπαράδη έχει μέχρι τώρα ένα βαθμό, καθώς στην πρεμιέρα απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Πεντάλοφο.



Η ομάδα του Διδυμοτείχου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Δαρβούδη στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης και τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Γιαννόπουλο. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Γιάννη Μαλασίδη. Η Α.Ε.Δ. πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Γιαννόπουλο στο 52', ο οποίος έφτασε τα τέσσερα τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Τρία λεπτά αργότερα ο Α.Ο. Μαϊστρου μπήκε εκ νέου στο παιχνίδι με το γκολ του Παρασκευά και στο 66' ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι του Γιάννη Μαλασίδη, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι, για τους οποίους ακυρώθηκε γκολ του Γιαννόπουλου ως οφσάϊντ, πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 81' με τον Πετρόπουλο και στο 89' ο Δαρβούδης με το δεύτερο γκολ του διαμόρφωσε το τελικό 3-5.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Μαϊστρου αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Άλεξ (18/10, 16:00), ενώ η Α.Ε.Δ. υποδέχεται τον Πεντάλοφο (19/10, 16:00).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Τερζόπουλο και Σαμουρκασίδη.

Α.Ο. Μαϊστρου: Δογάνης, Σκάρλος, Δαλακάκης (50' Μαρασλής), Τσιτσιπάς, Παρασκευάς (81' Φωτεινός), Λαγός, Τσιφτσής (56' Καπανίδης), Παπαδόπουλος, Μαλασίδης Ι., Μαλασίδης Γ., Δημούτσης

A.E. Διδυμοτείχου: Δουλούδης, Ζιαρτούδης, Πρικάκης (55' Παπούδης), Κοτζά Αλή, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Δοϊνούδης (80' Κουρτ Τζιχάντ), Γκατσιούδης, Δαρβούδης, Γιαννόπουλος, Ιντζές

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου