Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Ήττα για τον Έβρο Σουφλίου στο Κιλκίς

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Έβρος Σουφλίου από τον Εθνικό Αγιονερίου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.



Η ομάδα του Αγιονερίου σημείωσε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες, ενώ το συγκρότημα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη βρίσκεται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε <<βαρύ>> αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και δεν τους επέτρεψε να αποδώσουν ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και χωρίς μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σημείωσαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον πολύπειρο Νέστορα Στεφανίδη στο 60ο λεπτό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Δρόσου από τα πλάγια. Ο προπονητής του Σουφλίου επιχείρησε με τις αλλαγές που πραγματοποίησε στο τελευταίο δεκάλεπτο να αλλάξει τη ροή του αγώνα, αλλά οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Έβρου δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Την Τετάρτη ο Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας την ΑΠΕ Λαγκαδά, η οποία έχει επίσης τρεις βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Βρούζο και Ζέρβα του συνδέσμου Πιερίας.

Εθνικός Αγιονερίου: Γουναρίδης, Μενιγκάλι, Τριανταφυλλίδης, Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καλαϊτζίδης (46' Παλιάτσος, 90' Γιώτας), Υψηλός, Στεφανίδης Στ. (80' Μητσιός), Στεφανίδης Ν., Καρασίμος, Δρόσος

Έβρος Σουφλίου: Θυμιανίδης, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Λίτσιος, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Χιζανασβίλι (75' λ. τρ. Ευφραιμίδης), Αβογιάν (80' Αλεξίου), Δραγανίδης, Λίτσκας, Εμρέ (85' Μερτίκας), Ζιγκερίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου