Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Δύο μετάλλια για το πινγκ πονγκ του Εθνικού στην Καβάλα

Δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που συμμετείχε με είκοσι αθλητές και αθλήτριες στο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης, το οποίο διεξήχθη στην Καβάλα.



Το πρώτο μετάλλιο ήρθε από τον 11χρονο Κίμωνα Μήτκα στην κατηγορία των Παμπαίδων. Ο Μήτκας αρχικά πέρασε ως πρώτος από τους ομίλους και με σταθερή απέδωσε κέρδισε τους αντιπάλους του και έφτασε στην τετράδα. Στον ημιτελικό κάποιες στιγμές ατυχίας του στέρησαν την πρόκριση στο μεγάλο τελικό, αλλά αργότερα κέρδισε στο μικρό τελικό και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία ο Νικηφόρος Μύρος κατέλαβε την έκτη θέση, ο Γρηγόρης Καραγιάννης ήταν 13ος, ο Απόστολος Παπαδανιήλ 16ος, ο Σωτηράκης Θεόδωρος 17ος και ο Πρόδρομος Γκογκάκης 18ος.



Το δεύτερο μετάλλιο για την ομάδα του Εθνικού κατέκτησε η Θεοδώρα Βασιλειάδου στην κατηγορία των Κορασίδων, η οποία αν και πέρασε δεύτερη από τον όμιλό της κατάφερε στη συνέχεια να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να φτάσει στο βάθρο. Μπήκε στην οκτάδα και κατόπιν ακολούθησε ένα συναρπαστικό ματς με τη Λαδάκη των Χανίων, το οποίο κρίθηκε στην παράταση. Η Βασιλειάδου έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδό της στον μεγάλο τελικό, αλλά κέρδισε με 3-2 στο μικρό τελικό και κατέκτησε το μετάλλιο.

Στην κατηγορία των Νεανίδων η Ηρώ Κοζάρη κατέλαβε την πέμπτη θέση. Στο καθοριστικό παιχνίδι για τα μετάλλια δεν τα κατάφερε, αλλά συνέχισε με νίκη και κατέκτησε την πέμπτη θέση.

Στους Παίδες ο Καραφύλλης κατέλαβε την ενδέκατη θέση, ο Πιπιλικάκης ήταν 14ος, ο Αλέξανδρος Μπανταλίδης 23ος, ο Χρήστος Μπανταλίδης 28ος, ο Παναγιώτης Κυραδενίδης 39ος, ο Νίκος Αγαθαγγέλου 41ος και ο Σμυθιάς Μαρίνος 44ος.

Στις Παγκορασίδες η Κομνήνη Τρυπή κατέκτησε την 12η θέση. Στην κατηγορία των μίνι Παμπαίδων ο Μάριος Δελάκης ήταν 6ος, ο Μανώλης Ζεμπέκης 7ος, ο Δημήτρης Μπατζής 8ος και ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος 11ος.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου