Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

H παρουσία των Εβριτών στην 2η αγωνιστική της Γ' Εθνικής

Μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής, <<Τα γήπεδα του Έβρου>> σας παρουσιάζουν τις επιδόσεις των Εβριτών που συμμετέχουν σ' αυτή.



Ο Γιάννης Γκουτζελας δεν αγωνίστηκε στη νίκη του Εθνικού Σερρών επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 2-1, όπως επίσης και οι Νίκος Γκαϊδατζής και Θωμάς Γκαρακλίδης στην εντός έδρας ήττα της Δόξας Δράμας με 0-1 από τον Εθνικό Αγιονερίου. Η Καβάλα του Χρήστου Μπάτζιου και του Παύλου Σταματόπουλου είχε ρεπό. Οι Θεόδωρος Καραβελίδης, Ανδρέας Μκρτσιάν και Αναστάσιος Δεσύλλας ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα του Νέστου Χρυσούπολης στη νίκη με 3-2 επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, ενώ ο Γιώργος Λαζαρίδης πέρασε ως αλλαγή στο 52'.

Ο Άγγελος Καμπιώτης δεν αγωνίστηκε στην ισοπαλία χωρίς τέρματα της Χαλκίδας με τον Κανάρη Χίου, ενώ ο Κέρι ξεκίνησε ως βασικός στην εντός έδρας ήττα του Αιολικού από τη Σπάρτη με 0-1 και αντικαταστάθηκε στο 72' από τον Κάλφα. Ο Δημήτρης Σιώπης αγωνίστηκε σ' όλο τον αγώνα για την ομάδα της Λακωνίας.

Ο Γιασίν Αλιμπάς ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα του Εθνικού Πειραιώς στην ήττα με 2-1 από τον Ερμή Ζωνιανών, ο Ηλίας Κυριακίδης ήταν βασικός στην ήττα του Ιωνικού από τον Ηλυσιακό με 0-1 και ο Γεράσιμος Χαϊκάλης έπαιξε βασικός στη νίκη της Κηφισιάς επί της Επισκοπής και αντικαταστάθηκε στο 78' από τον Γεωργιάδη με 2-0.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου