Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Nίκη για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Κρύα Βρύση

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και σημείωσε τη δεύτερη νίκη του σε τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.


Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Βουρδόγλου παρουσίασαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, με συνεχή πίεση στην αντίπαλη άμυνα, γεγονός που οδήγησε τους γηπεδούχους σε λάθη. Το μοναδικό νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Εθνικού, σε σύγκριση με τον αγώνα στις Σέρρες, ήταν ο Ερκάν, που πήρε τη θέση του Μαμούτ, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν ιδανικό για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης, που κατόρθωσε να πάρει την υπεροχή στο παιχνίδι και να πετύχει δύο γρήγορα γκολ, τα οποία απέβαλαν το άγχος και της επέτρεψαν να ελέγξει το ρυθμό. Συγκεκριμένα, στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ερκάν, στην πρώτη του παρουσία στη βασική ενδεκάδα, άνοιξε το σκορ και στο 23' ο Τσέκος διπλασίασε τα τέρματα του Εθνικού. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχασε τρεις ακόμη αξιόλογες ευκαιρίες, προκειμένου να φτάσει στην επίτευξη ενός ακόμη γκολ με τον Γωνιάδη και τον Τσέκο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να ασκούν πίεση στα καρέ του Εθνικού, με στόχο ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα τους έβαζε στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης κατάφερε να μειώσει στο 70' με τον Ίβιτς. Μετά την επίτευξη του τέρματος των γηπεδούχων οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού διατήρησαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και κατάφεραν μάλιστα να φτάσουν και σε τρίτο γκολ με τον Κριεζή, ο οποίος αξιοποίησε ιδανικά την πάσα του Καραπατσιά στο 93'.

Την Τετάρτη στις 16:00 το απόγευμα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Εορδαϊκό στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιδερίδης (Καστοριάς) με βοηθούς τους Κεντζόπουλο του ίδιου συνδέσμου και Παπαδάκη (Ημαθίας).

Απόλλων Κρύας Βρύσης: Σκαπερδας, Παπαδόπουλος Γ. (77’ Κίτσας), Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγου, Βοτάρης, Μισαηλίδης, Σιδηρόπουλος (82’ Φλαρούντζος), Πετρίδης, Ίβιτς, Νύρλας, Καρυπίδης (65’ Χατζηστεφάνου)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης, Τορομανίδης, Ερκάν (65’ Κριεζής), Τσέκος (78’ Αμπραχαμιάν), Γωνιάδης (83’ Καραπατσιάς)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου