Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Μετάλλια για τον Ο.Ε.Γ.Α. στη Βουλγαρία

Με μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη η αποστολή του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης, που έλαβε μέρος στο 12th Ιnternational Clubs Tournament for Male and Female Artistic gymnastics, το οποίο διεξήχθη στην πόλη Μπλαγκόεφγκραντ της Βουλγαρίας, με τη συμμετοχή δεκαπέντε ομάδων από πέντε χώρες.


Ο Γεώργιος Κελεσίδης (γεννηθείς το 2002) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους και στον ίππο με λαβές και το χάλκινο στο σύνθετο ατομικό. Η Ευαγγελία Δημούδη (2002) κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο άλμα και το έδαφος και το χάλκινο στο σύνθετο ατομικό και τη δοκό ισορροπίας. Η Ελισάβετ Κορωνίδου (2003) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, η Αγάπη Βασιλακάκη (2005) επίσης το χάλκινο στους ασύμμετρους ζυγούς, ενώ η Άννα Καραμπατζάκη (2006) κατέλαβε την τέταρτη θέση στο άλμα.

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν η Καλλιόπη Χρονάκη και η Άννα Μαρία Κελεσίδου δείχνοντας ότι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές του συλλόγου, Δημήτριος Μπαξεβανίδης, Θεόδωρος Μπουτάκης, Ειρήνη Κουφάκη, ο ειδικός συνεργάτης και Διεθνής Κριτής, Ελευθέριος Μπουτάκης, ενώ υπεύθυνος της αποστολής ήταν ο Πρόεδρος του συλλόγου, Νεκτάριος Κελεσίδης.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου