Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σπαρτάκ Λιγκ

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει στις 20:00 το βράδυ την Σπαρτάκ Λιγκ στο στάδιο Χάλα Σπόρτοβα Λαϊκοβατς της Σερβίας στον πρώτο αγώνα για τη φάση των ''16'' του Τσάλεντζ Καπ.



Ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης, δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση: <<Θέλω να απολαύσουν οι παίκτες μου τον αγώνα και αν μας βγει το ματς να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα ώστε στη ρεβάνς να διεκδικήσουμε την πρόκριση στη φάση των ΄΄8΄΄. Σίγουρα θα είναι μία ακόμα μοναδική εμπειρία για τα νέα παιδιά της ομάδας μου που θα τους βοηθήσει στην πορεία τους>>.

Στη φάση των ''32'' η ομάδα της Σερβίας είχε κληρωθεί με την πολωνική Γιαστρέμπσκι, αλλά προκρίθηκε χωρίς αγώνα στους ''16'' της διοργάνωσης.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Μπογκντάν Βελίτσκοβιτς και το ρόστερ αποτελείται από Σέρβους αθλητές. Διαγώνιος είναι ο Ράντοσλαβ Ντοσίλοβιτς, πασαδόρος ο 39χρονος Μίλαν Ίλιτς, λίμπερο ο Βλάντιμιρ Τοντοσίγιεβιτς, ακραίοι οι Μίλαν Πέτρις και Μάρκο Ραντοσάβλεβιτς και κεντρικοί οι Ογκνιέν Ντούντου, Μάρκο Σάϊτς, Αλεξάντερ Λαζάρεβιτς και Νικολά Μιλοβάνοβιτς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Τσέχος Ζντένεκ Γκραμπόφσκι και ο Σλοβένος Μπερνάρντ Βαλεντάρ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου