Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Αναβάλλεται ο αγώνας του Α.Ο. Θράκης με την Πανσερραϊκή

Η Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου αποφάσισε την αναβολή της 8ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Β' Εθνικής και τη μετάθεσή της για την Κυριακή 6 Μαρτίου, όπως επίσης και την αναβολή της 5ης αγωνιστικής του πρώτου και του ογδόου ομίλου της Γ' Εθνικής και τη μετάθεσή της για για την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων των αγροτών και της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.


Κατά συνέπεια αναβάλλεται η εκτός έδρας αναμέτρηση του Αθλητικού Ομίλου Θράκης με την Πανσερραϊκή, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο του Χριστού Σερρών για την 5η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: <<Η Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου, λόγω των σοβαρών και συνεχιζόμενων προβλημάτων στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που επικρατούν σε όλη τη χώρα αποφάσισε τη μετάθεση της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας Γυναικών για την Κυριακή 6/3/2016.
Επίσης, για τους ίδιους λόγους αποφάσισε τη μετάθεση της 5ης αγωνιστικής του 1ου και του 8ου ομίλου της Γ' κατηγορίας Γυναικών για την Κυριακή 21/2/2016>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου