Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Την Τετάρτη ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου

Ο Έβρος Σουφλίου και η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου κοντράρονται στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 14:30 στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>> της Αλεξανδρούπολης.


Στο δρόμο για τον τελικό ο Έβρος Σουφλίου απέκλεισε κατά σειρά εκτός έδρας στην τρίτη φάση την Π.Α.Ε. Πενταλόφου με 1-2 στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας, στην τέταρτη φάση την τυπικά γηπεδούχο Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου <<Δημήτρης Μπακιρτζής>> με 0-3, στον προημιτελικό εντός έδρας τον Ορέστη Ορεστιάδας με 3-1 στην παράταση (1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα) και στον ημιτελικό εκτός έδρας τον Άρδα Καστανεών με 0-3.

Για την ομάδα του Δημήτρη Χατνάκη τρία γκολ στο θεσμό πέτυχε ο Ζυγκερίδης και από ένα οι Μερτίκας, Λίτσκας, Θεοχάρης Λουϊζίδης, Δραγανίδης, Λίτσιος, Αντωνιάδης, Ευφραιμίδης και Χιζανισβίλι.

Από την πλευρά της η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου απέκλεισε κατά σειρά εντός έδρας τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην τρίτη φάση με 4-3 στα πέναλτι (2-2 στην κανονική διάρκεια, 3-3 στην παράταση), στην τέταρτη φάση εντός έδρας τον Ιπποκράτη με 5-1, στον προημιτελικό εντός έδρας τη Νίψα με 6-0 και στον ημιτελικό εκτός έδρας τη Θράκη Φερών με 0-1. 

Για την ομάδα του Μιχάλη Φλώρου από τρία έχουν σημειώσει οι Καπανίκας και Μαλτέζος, από δύο οι Καλέτσιος και Κουτσούκης και από ένα οι Παπαδημητρίου και Καβατζικιώτης.

O Έβρος Σουφλίου προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-6 από το Νέστο Χρυσούπολης και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής με έντεκα βαθμούς. Όπως προανήγγειλε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Χατνάκης, αναμένονται τις προσεχείς ημέρες εξελίξεις αναφορικά με το αν η ομάδα του Σουφλίου θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου επικράτησε το Σάββατο εντός έδρας του Ιπποκράτη με 3-1 και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου με 36 βαθμούς, εκμεταλλευόμενη το ρεπό της Α.Ε. Διδυμοτείχου, με την οποία συγκατοικεί στην πρώτη θέση.

Διαιτητής του τελικού θα είναι ο κ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ. Καραϊσκο και Τερζόπουλο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Σουβαράς.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου