Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας υποδέχεται τον Άρη

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας υποδέχεται τον Άρη σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη αναμέτρηση στη μάχη της οκτάδας, που διεξάγεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Volleyleague. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι κ. Θεμελής και Παπαδογούλας.


Η ομάδα του Πλάμεν Κριστόφ βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία είναι ένατη. Ο Α.Ο. Ορεστιάδας προέρχεται από την ήττα στο τάι μπρέικ από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ στο πρωτάθλημα παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη.

Από την πλευρά του ο Άρης αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από τη σπουδαία εντός έδρας νίκη επί του Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ. Οι ''κίτρινοι'' δεν έχουν κερδίσει μακριά από τη Θεσσαλονίκη, καθώς εκτός έδρας έχουν νικήσει μόνο τον Ηρακλή με 3-2 σετ.

Ο αρχηγός της Ορεστιάδας, Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: <<Όσο προχωράμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου ανεβαίνει η πίεση σε όλες τις ομάδες. Θέλουμε μόνο νίκη για να μη μπερδευτούμε σε περιπέτειες. Είναι σαν τελικός. Η ομάδα είναι καλά, αλλά θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου. Είναι διαφορετικός αγώνας σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου>>.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Άρη Γιάννης Μέλκας ανέφερε: <<Πάμε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Μέσα στη γενικότερη αβεβαιότητα που βιώνει η χώρα με όλα τα μπερδέματα που υπάρχουν βρίσκεται και το ελληνικό βόλεϊ και φυσικά η ομάδα μας. Οι δύο ομάδες έχουν ίδιους στόχους και την ίδια βαθμολογική πίεση. Και οι δύο δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Η Ορεστιάδα παίζει στην έδρα της και αυτός ο παράγοντας την κάνει φαβορί. Πρέπει να βρούμε τρόπους για γρήγορη ανάπτυξη και να χαλάσουμε την υποδοχή των αντιπάλων μας>>.

Στον πρώτο γύρο η Ορεστιάδα κέρδισε με 3-1 τον Άρη. Από το 1998, οπότε καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 22 φορές, με την Ορεστιάδα να προηγείται στις νίκες με 14-8.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου