Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

H παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της Γ' Εθνικής

Συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τη διεξαγωγή των αγώνων της 22ης αγωνιστικής για τον πρώτο και το δεύτερο όμιλο, της 16ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο και της 18ης αγωνιστικής για τον τέταρτο όμιλο.


Ο Γκαρακλίδης αγωνίστηκε βασικός στην εκτός έδρας ''λευκή'' ισοπαλία της Δόξας Δράμας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Καραβελίδης έπαιξαν σ' όλο τον αγώνα, ο Μκρτσιάν ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε από τον Γαμβρέλη στο 65', ο Λαζαρίδης πέρασε ως αλλαγή στο 56' στη θέση του Κούτεφ και ο Δεσύλλας στο 10' στη θέση του τραυματία Στέρεφ και ο Αβογιάν δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας επικράτηση του Νέστου Χρυσούπολης επί του Έβρου Σουφλίου με 2-6. Οι Μπάτζιος και Σταματόπουλος ξεκίνησαν βασικοί στην εντός έδρας επικράτηση της Καβάλας επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων με 2-0. Ο Θεοχάρης Λουϊζίδης δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας ''λευκή'' ισοπαλία του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης με τον Εορδαϊκό. Επίσης, ο Χαράλαμπος Λουϊζίδης δεν έπαιξε στην ισοπαλία του Εθνικού Αγιονερίου με τον Άρη στο ''Κλεάνθης Βικελίδης''.

Ο εκτός έδρας αγώνας της Σπάρτης με τον Κανάρη Νενητών δεν πραγματοποιήθηκε λόγω του απαγορευτικού στο λιμάνι του Πειραιά. Για τον ίδιο λόγο δε διεξήχθη η αναμέτρηση του Αιολικού του Κέρι με τον ΠΑΟ Βάρδας. Ο Καμπιώτης δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας ''λευκή'' ισοπαλία της Χαλκίδας με τον Παναρκαδικό.

Ο Αλή Μπασή δεν αγωνίστηκε στην άνετη εκτός έδρας επικράτηση του Εθνικού Πειραιώς επί του Ατρομήτου Πειραιά με 0-3. Επίσης, ο Γκουτζελας δεν έπαιξε στη νίκη της Επισκοπής με 1-2 στη Γλυφάδα. Ο Χαϊκάλης έπαιξε σ' όλο το ενενηντάλεπτο στην εντός έδρας ήττα της Κηφισιάς από τον ΟΦΗ με 0-3. Τέλος, ο Κυριακίδης έπαιξε σ' όλο τον αγώνα και άνοιξε το σκορ στην εντός έδρας επικράτηση του Ιωνικού επί των Τραχώνων Αλίμου με 4-0.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου