Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Η Νίκη Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον ΑΣ Γιάννενα

Mε τις αναμετρήσεις της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής συνεχίζεται την Τετάρτη και την Πέμπτη η αγωνιστική δράση στον πρώτο υποόμιλο του δευτέρου ομίλου της Α2 Γυναικών.


Η Νίκη Αλεξανδρούπολης, η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, υποδέχεται την Πέμπτη σε ένα καθοριστικό παιχνίδι τον προτελευταίο ΑΣ Γιάννενα, που έχει 13 βαθμούς, στον τελευταίο της αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Η ομάδα του Ιπποκράτη Δήμητσα θέλει τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής ο Ποσειδώνας Βέροιας, που είναι έβδομος με 14 βαθμούς, φιλοξενεί την πρωτοπόρο Ελπίδα Αμπελοκήπων, ενώ ο Καμπανιακός κοντράρεται στην έδρα του με τη δεύτερη Νέα Γενεά. Στην αναμέτρηση, με την οποία άνοιξε την Κυριακή η αυλαία της αγωνιστικής, το Ανατόλια κέρδισε στην έδρα του το Ναύαρχο Βότση με 3-1 σετ. Ρεπό έχει ο Ηρακλής Ιωαννίνων, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση και έχει υποβιβαστεί.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής του πρώτου υποομίλου του δευτέρου ομίλου της Α2 Γυναικών έχουν ως εξής:

Tετάρτη

21:00, Χαλάστρας: Καμπανιακός-Νέα Γενεά (Τσιούλα-Παπαδόπουλος)

Πέμπτη

19:00, Βέροιας: Ποσειδώνας Βέροιας-Ελπίδα Αμπελοκήπων (Πορτοκαλίδης-Καρακελίδης)
19:00, <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>>: Νίκη Αλεξανδρούπολης-ΑΣ Γιάννενα (Παπαχρήστου-Καϊτατζής)

28/2: Ανατόλια-Ναύαρχος Βότσης 3-1
Ρεπό ο Ηρακλής Ιωαννίνων

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου