Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

H παρουσία των Εβριτών στην 18η αγωνιστική της Volleyleague

Με τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Volleyleague.


O ΠΑΟΚ, στον οποίο είναι προπονητής ο Γιάννης Καλμαζίδης, γνώρισε την ήττα στην έδρα του από τον Φοίνικα Σύρου με 0-3 σετ. Ο Δημήτρης Γκαράς είχε 60% στην υποδοχή και 10% άριστες. Ο Ανδρεάδης πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή για τον Φοίνικα Σύρου σημειώνοντας πόντο με μπλοκ, ενώ και ο Ηλίας χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή.

Ο Τσουκ πέτυχε πέντε πόντους (με 4/9 επιθέσεις, ένα μπλοκ, 60% υποδοχή-20% άριστες) στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 1-3. Ο Μπέλος πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή για τον Παναθηναϊκό.

Με τον Δημητριάδη να πετυχαίνει 3 πόντους (με 3/3 επιθέσεις) ο Παμβοχαϊκός επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της Παναχαϊκής, για την οποία ο Μένιος Ρουμελιώτης είχε 47% στην υποδοχή και 24% άριστες.

Ο Μούχλιας δεν αγωνίστηκε στην ήττα του Άρη από τον Ηρακλή στη Μίκρα με 1-3. Τέλος, ο Αγγελόπουλος σημείωσε ένα πόντο (1/1 επίθεση) στην ήττα της Λαμίας από την Ορεστιάδα στο <<Χαλκιοπούλειο>> στο τάι μπρέικ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου