Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

H παρουσία των Εβριτών στην 19η αγωνιστική της Volleyleague

Με τις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Volleyleague.


O ΠΑΟΚ, στον οποίο είναι προπονητής ο Γιάννης Καλμαζίδης, κέρδισε εκτός έδρας τον Α.Ο. Ορεστιάδας με 0-3 σετ. Ο Δημήτρης Γκαράς είχε ποσοστό 74% στην υποδοχή και 64% άριστες.

Ο Ανδρεάδης πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή, ενώ ο Ηλίας δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα του Φοίνικα Σύρου από την Κηφισιά με 1-3.

Ο Τσουκ δε χρησιμοποιήθηκε στην άνετη εντός έδρας επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Άρη με 3-0. Για τον Άρη ο Μούχλιας πέρασε ως αλλαγή και σημείωσε επτά πόντους (με 6/10 επιθέσεις και ένα μπλοκ, 32% υποδοχή και 16% άριστες). Ο Μπέλος μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή και σημείωσε έξι πόντους (με 6/12 επιθέσεις) στην ήττα του Παναθηναϊκού από την Παναχαϊκή στην Πάτρα με 3-0. Για την Παναχαϊκή ο Μένιος Ρουμελιώτης είχε 85% στην υποδοχή και 15% άριστες.

Ο Μανώλης Δημητριάδης σημείωσε ένα πόντο με άσο στην ήττα του Παμβοχαϊκού από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 2-3 στο Βραχάτι.

O Aγγελόπουλος πέτυχε ένα πόντο με μπλοκ στην ήττα της Λαμίας από τον Ηρακλή στη Μίκρα με 3-1 σετ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου