Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

H παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της Α2 Ανδρών

Με τις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής για τον πρώτο όμιλο, της 18ης αγωνιστικής για τον δεύτερο όμιλο και της 21ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.


Η Ροδίων Άθλησις των Αντωνιάδη, Καβαρατζή και Προδρομίδη επικράτησε εκτός έδρας του Πανελληνίου με 1-3 σετ. Ο ΟΦΗ, στον οποίο είναι προπονητής ο Ζλατιλίδης, κέρδισε εντός έδρας στο τάι μπρέικ τον Μίλωνα.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας των Κοντοστάθη και Αλεξάκη επικράτησε εντός έδρας της Ολυμπιάδας με 3-0. Ο Απόλλων Αθηνών των Κυριακίδη (πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή) και Αμαριανάκη (ξεκίνησε βασικός) γνώρισε την ήττα από την Κύζικο Νέας Περάμου με 3-0.

H A.E. Koμοτηνής των Τσιακμάκη, Καψαλιάρη και Χρηστουηλία δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο, καθώς ο αγώνας της Α.Ε. Κομοτηνής με τον Πήγασο Πολίχνης αναβλήθηκε λόγω της συμμετοχής αθλητών της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην εφηβική ομάδα, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο. Η Ελπίδα Αμπελοκήπων των Χριστόφα και Παντίρη κέρδισε εντός έδρας με 3-1 τον Μακεδονικό του Ρεμπούτζια. Ο Νέστωρ των Κράβαρικ και Μποζίδη ηττήθηκε στο τάι μπρέικ στην έδρα της Χ.Α.Ν.Θ. του Φιλιππίδη. Η Ένωση Τούμπας έχασε στην έδρα της στο τάι μπρέικ από τον Α.Ο. Σερρών, παρότι προηγήθηκε με 2-0.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου