Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

H Γ.Ε.Α. υποδέχεται τη Νίκη Αιγινίου

Με τις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Α2 Ανδρών.


Η Γ.Ε.Α., η οποία είχε προγραμματισμένο ρεπό για την 21η αγωνιστική, θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Κυριακή την πρωτοπόρο Νίκη Αιγινίου σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής. Μετά την εντός έδρας νίκη επί της Ένωσης Τούμπας, η ομάδα του Ηλία Κρεούζη έφτασε τους 24 βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση με ένα αγώνα λιγότερο. Μία ημέρα πριν την αναμέτρηση με τη Γ.Ε.Α. στην Αλεξανδρούπολη, η Νίκη Αιγινίου θα φιλοξενήσει την ουραγό Ε.Α. Λάρισας για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής, η Ελπίδα Αμπελοκήπων υποδέχεται τον Μακεδονικό, η Ένωση Τούμπας κοντράρεται με τον Α.Ο. Σερρών, η Χ.Α.Ν.Θ. φιλοξενεί το Νέστορα και ο Αίας Ευόσμου παίζει στην έδρα του με τον Α.Σ.. Γιάννενα. Ο αγώνας του Πήγασου Πολίχνης με την Α.Ε. Κομοτηνής αναβάλλεται λόγω της συμμετοχής αθλητών του Πήγασου Πολίχνης στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στη Ναύπακτο.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Α2 Ανδρών έχουν ως εξής:

Σάββατο (21η αγωνιστική)

14:00, ΜΕΝΤ: Ένωση Τούμπας-Α.Ο. Σερρών (Κυριακόπουλος-Μπέλλος)
18:00, Αιγινίου: Νίκη Αιγινίου-Ε.Α. Λάρισας (Πορτοκαλίδης-Τσαμουρτζής)
18:00, <<M. Tσικίνας>>: Χ.Α.Ν.Θ.-Νέστωρ (Βασιλειάδης-Παπαδόπουλος Αρ.)
18:00, Ευόσμου: Αίας Ευόσμου-Α.Σ. Γιάννενα (Δημητρίου-Τσιούλα)
20:00, <<I. Λεμονίδης>>: Ελπίδα Αμπελοκήπων-Μακεδονικός (Ισκάς-Λιοτόπουλος)

Κυριακή (Εξ αναβολής αγώνας της 18ης αγωνιστικής)

18:00, <<Mιχάλης Παρασκευόπουλος>>: Γ.Ε.Α.-Νίκη Αιγινίου (Μαρκάτσας-Παπαχρήστου)

Ο αγώνας Πήγασος Πολίχνης-Α.Ε. Κομοτηνής αναβάλλεται λόγω της συμμετοχής αθλητών του Πήγασου Πολίχνης στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στη Ναύπακτο.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου