Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

H παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της Γ' Εθνικής

Με τις αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής για τον πρώτο και τον δεύτερο όμιλο, της 18ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο και της 20ης αγωνιστικής για τον τέταρτο όμιλο ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Η Δόξα Δράμας του Θωμά Γκαρακλίδη πήρε ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς η F.C. Serres έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Οι Καραβελίδης και Μκρτσιάν ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα του Νέστου Χρυσούπολης στην ήττα από τον Άρη στο <<Κλεάνθης Βικελίδης>> με 2-0, ο Αβογιάν αντικαταστάθηκε στο 85' από τον Μαρκάκη, ο Λαζαρίδης στο 42' από τον Λάσπατζη και ο Δεσύλλας πέρασε στον αγώνα στο 75' στη θέση του Μελισσόπουλου. Ο Μπάτζιος έπαιξε σ' όλο τον αγώνα στην εντός έδρας ''λευκή'' ισοπαλία της Καβάλας με την Α.Π.Ε.Λαγκαδά, ο Σταματόπουλος αντικαταστάθηκε στο 74' λόγω τραυματισμού, ενώ ο Λίτσκας δεν αγωνίστηκε. Ο Χαράλαμπος Λουζίδης έπαιξε σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στην εκτός έδρας νίκη του Εθνικού Αγιονερίου επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων με 0-2, ενώ ο Θεοχάρης Λουϊζίδης μπήκε ως αλλαγή στο 77' στην εκτός έδρας ήττα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης από τον Καμπανιακό με 1-0.

Ο Σιώπης δεν αγωνίστηκε στην απρόσμενη εκτός έδρας ήττα της Σπάρτης από τον ΑΟ Λεβάντε με 1-0, ο Κέρι άνοιξε το σκορ στην εκτός έδρας επικράτηση του Αιολικού επί της Δόξας Νέας Μανωλάδας με 0-3, ενώ η Χαλκίδα του Καμπιώτη πήρε ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς ο Ηρακλής Ψαχνών έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ο Κυριακίδης αγωνίστηκε σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα στη ''λευκή'' ισοπαλία του Ιωνικού με τον Εθνικό Πειραιώς, ο Γκουτζέλας δεν έπαιξε στην ήττα της Επισκοπής από τον Ιάλυσο στη Ρόδο, όπως και ο Χαϊκάλης στην εκτός έδρας ήττα της Κηφισιάς από τον Ατρόμητο Πειραιά με 1-0.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου