Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Mετάλλια και διακρίσεις για τον Ο.Ε.Γ.Α. στη Ξάνθη

Με μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψε από τη Ξάνθη ο Ο.Ε.Γ.Α., ο οποίος συμμετείχε στο διασυλλογικό αγώνα Κορασίδων και Παγκορασίδων με την επωνυμία <<7ο Κύπελλο Α.Σ.Κ.Α. Προμηθέας Ξάνθης>>.


Στην κατηγορία των Κορασίδων αγωνίστηκαν οι: Ελισάβετ Κορωνίδου, Αγάπη Βασιλακάκη, Καλλιόπη Χρονάκη και Άννα-Μαρία Κελεσίδου και στην κατηγορία των Παγκορασίδων οι: Άννα Καραμπατζάκη, Μαριλία Πετροπούλου, Έλενα Γκουτζικίδη, Ελπίδα Παππού, Δέσποινα Σεφεριάδου, Άννα Πεπέ, Βαλασία Βασιλακάκη, Ελένη Μπαφατάκη, Λαμπριάνα Βουλγαράκη και Ραφαέλλα Ντομότσεβα.

Η ομάδα των Παγκορασίδων κατέκτησε Κύπελλο και τη δεύτερη θέση (αργυρά μετάλλια) στο σύνθετο ομαδικό, η Ελπίδα Παππού το χρυσό μετάλλιο στο άλμα και αργυρά μετάλλια στο δίζυγο και στο έδαφος αντίστοιχα, η Άννα Καραμπατζάκη το χρυσό μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας και το άλμα και το αργυρό μετάλλιο στο έδαφος. Ο Ο.Ε.Γ.Α. κατέκτησε στις Κορασίδες το χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, το έδαφος, το δίζυγο και το χάλκινο στη δοκό ισορροπίας, η Ελισάβετ Κορωνίδου την πρώτη θέση στο σύνθετο ατομικό και η Αγάπη Βασιλακάκη το αργυρό μετάλλιο στο έδαφος και το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα.

Ο Ο.Ε.Γ.Α. συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της συμμετοχής του στους Πανελλήνιους Αγώνες, τους οποίους διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Γυμναστικής.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου