Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Στην τρίτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος οι Μίνι Παίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης!

Tην πρόκριση στην τρίτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εξασφάλισαν οι Μίνι Παίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι συμμετείχαν το Σάββατο στον όγδοο όμιλο της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης, οι αγώνες του οποίου πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης με αντιπάλους τον Α.Σ. Απόλλο και το Μακεδονικό.


Οι νεαροί πολίστες της ομάδας της Αλεξανδρούπολης ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα τους από τον ισχυρό και διεκδικητή του τίτλου Α.Σ. Απόλλο, αλλά επικράτησαν στο δεύτερο αγώνα τους με 7-3 του Μακεδονικού και προκρίθηκαν ως δεύτεροι με τρεις βαθμούς στην τρίτη και ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Την πρώτη θέση του ομίλου κατέλαβε ο Α.Σ. Απόλλο με έξι βαθμούς, ενώ ο Μακεδονικός τερμάτισε στην τρίτη και τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στην τρίτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, οι αγώνες της οποίας θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 1-3 Ιουλίου, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης τοποθετήθηκε στον όμιλο της Θεσσαλονίκης και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, τον Πανσερραϊκό, τον Α.Σ. Απόλλο και την ΕΑΤΕ Κολλεγίου.

Στην τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί από τις 15 μέχρι τις 17 ομίλου, θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (σύνολο δέκα).

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου