Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Eπιστρέφει στο πρωτάθλημα ο Ο.Φ.Ι. Ισαακίου

Την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Ο.Φ.Ι. Ισαακίου.


Η ομάδα του Ισαακίου, που την περσινή σεζόν αποχώρησε από το πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, θα απαρτίζεται από ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την ακαδημία του ΠΑΟΚ Ισαακίου.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Ισαακίου αναφέρει: <<Τίποτα δεν τελείωσε!!! Ίσα ίσα κάτι νέο μόλις ξεκινά. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα ο Ο.Φ.Ι. Ισαακίου επιστρέφει ξανά στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας. Ανανεωμένος και μία πολύ μεγάλη συνεργασία για τα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα με ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο ΠΑΟΚ για την ίδρυση ακαδημιών. Την ομάδα θα στελεχώνουν παιδιά από τις ακαδημίες και φυσικά έμπειροι παίχτες οι οποίοι θα βοηθούν τους νεότερους ώστε και αυτοί κάποια μέρα να γίνουν έμπειροι και ίσως και καλύτεροι. Η νέα προσπάθεια μόλις ξεκίνησε και θα θέλαμε όλο τον κόσμο ξανά κοντά μας για να μας στηρίζει και να μας δίνει κουράγιο... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου