Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Γελαδάρης: ''Να γίνω μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ Έβρου''

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ Έβρου, Νίκος Γελαδάρης μίλησε <<Στα Γήπεδα του Έβρου>> για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας και οριοθέτησε τους στόχους της. Επίσης, αναφέρθηκε στο επίπεδο του ποδοσφαίρου στο νομό και έστειλε μήνυμα στους φίλους της ΑΕΚ Έβρου.


Για ποιους λόγους επιλέξετε να καθίσετε στον πάγκο της ΑΕΚ Έβρου;

Για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η ΑΕΚ Έβρου είναι μια καινούργια ομάδα, η οποία τώρα γράφει την ιστορία της και ήθελα να γίνω και εγώ μέρος αυτής. Ο δεύτερος λόγος είναι η αγάπη των φιλάθλων και των οπαδών της, οι οποίοι με τη μαζική τους προσέλευση, τόσο στα εντός έδρας παιχνίδια, όσο και στα εκτός, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα, που δεν υπάρχει σ' όλο τον Έβρο.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για τη φετινή σεζόν; 

Διεκδικούμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο, που την έχει στερηθεί, ένα ποδόσφαιρο σύγχρονο και ποιοτικό. Να έρχεται ο κόσμος να βλέπει ένα ποδόσφαιρο, που δε θα τον κουράζει. Αυτό έχει προοπτική. Η μπάλα και ή σκοπιμότητα σε κάθε αγώνα δεν έχει καμία προοπτική και το έχει καταδείξει ο δρόμος.

Ποια είναι η γνώμη σας για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στο νομό; 

Το επίπεδο του ποδοσφαίρου είναι αρκετά ικανοποιητικό. Υπάρχει το ποδοσφαιρικό ταλέντο. Σίγουρα όμως χρειάζεται την προσπάθεια όλων για να αλλάξει επίπεδο και να ξαναπείσει το φίλαθλο κόσμο να επιστρέψει σ' αυτό. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Νομός Έβρου εκπροσωπείται από δύο ομάδες στη Football League 2.

Θα θέλατε να στείλατε κάποιο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας; 

Φέτος μαζί με τους ποδοσφαιριστές και τη Διοίκηση δημιουργούμε μια ομάδα, η οποία θα διαφέρει σε όλα. Από τον τρόπο της προπόνησης, τον τρόπο προθέρμανσης μέχρι τον αγωνιστικό χώρο και τον τρόπο παιχνιδιού. Να ευχηθώ, επίσης, υγεία και τύχη σε όλα τα σωματεία του Νομού Έβρου. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Να ευχηθούμε στο Νίκο Γελαδάρη και στην ΑΕΚ Έβρου καλή επιτυχία στους στόχους τους. 

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

1 σχόλιο: