Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

2ος Αγώνας Δρόμου Τυχερού ''Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος''

Ο Aθλητικός Όμιλος Τυχερού, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συλλόγους του χωριού, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του χωριού, διοργανώνουν τον 2ο αγώνα δρόμου με σύνθημα "τρέχουμε για την ζωή". 


Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην κεντρική πλατεία του Τυχερού.
  • Αγώνας 10 χλμ.ώρα έναρξης 7μ.μ
  • Δυναμικό βάδην 5χλμ έναρξη 7.μμ
  • Αγώνας 600 μ. για παιδιά 6-12 ετών έναρξη 6.15 μ.μ 
Για 2η συνεχόμενη χρονιά θα είναι μαζί ο σύλλογος Α.Μ.Ε.Α Σουφλίου «Νήμα Ζωής».
Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να υποβάλετε στο mail p.loudos@gmail.com, τηλ.6977412034 (vodafone) και στην γραμματεία του αγώνα 1 ώρα πριν την έναρξη. 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ελεύθερα αθλούμενοι ηλικίας 17 ετών και άνω. Όλοι οι συμμετέχοντες και οι γονείς θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση:
"Δηλώνω υπέυθυνα ότι παίρνω μέρος στον 2ο Αγώνα δρόμου Τυχερού  αποκλειστικά με δική μου ευθύνη. Για κάθε τραυματισμό που ενδεχομένως θα μου συμβεί ,παραιτούμαι ατομικά και για λογαριασμό των δικαιούχων μου από κάθε σχετική αποζημίωση.
Επίσης δηλώνω πως έχω πρόσφατη βεβαίωση εξειδικευμένου ιατρού για την καλή μου υγεία και φυσική μου κατάσταση, που απαιτείται για τη δοκιμασία του αγώνα.
Τέλος, δηλώνω ότι επιτρέπω να χρησιμοποιηθεί το όνομά μου και η φωτογραφία μου ελεύθερα από τους διοργανωτές προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε κριθεί σκόπιμο από αυτούς".
Διαδρομή: ασφάλτινη, εκτός από ένα μικρό μέρος στην περίμετρο της λίμνης. Ήπιες κλίσεις με πολύ μικρό βαθμό δυσκολίας.
Θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους αθλητές.
Επίσης, στο χώρο του αγώνα θα υπάρχει ασθενοφόρο και γιατρός.
Η χρονομέτρηση θα είναι απλή, με ρολόι χειρός (λόγου κόστους).
Νερό θα δίνεται σε 2 σημεία και στον τερματισμό, όπου θα διατεθούν και προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις του νομού και φρούτα εποχής.
Τηλ. επικοινωνίας: Λούδος Πέτρος 6977412034, Μπαμπαλιάς Γιώργος 6947610662
Διαδρομή  ασφάλτινη διαδρομή εκτός από ένα μικρό μέρος στην περίμετρο της λίμνης. Ήπιες κλίσεις με πολύ μικρό βαθμό δυσκολίας.
Να συγχαρούμε τους διοργανωτές γι' αυτή την αξιέπαινη πρωτοβουλία και να ευχηθούμε να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου