Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ξενοπανάγος: ''Μεγάλο κίνητρο να αγωνιστώ ξανά στην Α2''

Ο τερματοφύλακας των Κυκλώπων και των Beach Boys 2012, Χρήστος Ξενοπανάγος, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ασπίδα Ξάνθης και μίλησε <<Στα Γήπεδα του Έβρου>> για τους λόγους της απόφασής του, τις αναμνήσεις του από την πολυετή παρουσία του στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης, όπως επίσης και για τους στόχους της Ασπίδας στο πρωτάθλημα της Α2. Ευχαρίστησε επίσης όλους όσους τον στηρίζουν στο νέο βήμα της καριέρας του.


Για ποιους λόγους αποφάσισες να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ασπίδα Ξάνθης;

Ήταν μια κίνηση που ήθελα να κάνω εδώ και χρόνια, αλλά δε μπόρεσα για προσωπικούς λόγους. Είναι μεγάλο κίνητρο για μένα να αγωνιστώ ξανά στην Α2 μετά από επτά χρόνια. Στην Ασπίδα αγωνίζονται παιδιά, που είναι φίλοι μου και έχουν πολύ δυνατή ομάδα, η οποία μπορεί να σταθεί και ο κυριότερος λόγος είναι ο τρόπος που με πλησίασαν. Μου έδειξε ότι με εκτιμούν και αναγνωρίζουν την αξία μου.

Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από τους Κύκλωπες;

Πάρα πολύ καλές αναμνήσεις. Περνούσαμε όμορφα και στις προπονήσεις αλλά και έξω από το γήπεδο. Με όλα τα παιδιά ήμασταν δεμένοι, ο κόσμος μας αγαπούσε και μας στήριζε σε κάθε αγώνα. Μόνο όμορφα έχω να θυμάμαι. Στην ομάδα είναι δύο από τους καλύτερους μου φίλους, που είμαστε μαζί από παιδιά, ο Κώστας και ο Άκης. Δε σου κρύβω ότι με στεναχωρεί, που δε θα είμαστε μαζί φέτος.

Ποιοι είναι οι στόχοι της Ασπίδας Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα;

Σίγουρα ως στόχο έχουμε την παραμονή και την εδραίωση στην κατηγορία. Φέτος η Α2 έχει πολύ δυνατές και ιστορικές ομάδες και θα είναι δύσκολη χρονιά, αλλά με το πάθος και τη θέληση των παιδιών και του προπονητή, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε κάτι καλό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους και φίλους, που τόσα χρόνια είναι κοντά μου και με στηρίζουν, όπως και τώρα στο νέο μου ξεκίνημα στην Ασπίδα.

Να ευχηθούμε καλή αρχή και καλή επιτυχία στον Χρήστο Ξενοπανάγο με την Ασπίδα Ξάνθης!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου