Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Στις 3 Οκτωβρίου η έναρξη του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΘΡ

Όπως αναφέρεται στη γενική προκήρυξη των πρωταθλημάτων πετοσφαίρισης 2015-2016, που εξέδωσε η ΕΟΠΕ, οι ομάδες της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας τοποθετήθηκαν στον τέταρτο όμιλο της Β' Εθνικής.


Η ΕΟΠΕ θα εκδώσει την ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος με τους γενικούς όρους διεξαγωγής του και αντίστοιχα οι Ενώσεις θα εκδώσουν τη συμπληρωματική ειδική προκήρυξη για τον κάθε όμιλο, οι οποίες θα πρέπει να κατατεθούν στην ΕΟΠΕ προς έγκριση το διάστημα από 1 μέχρι 31 Αυγούστου και οι δηλώσεις συμμετοχής ανά πρωτάθλημα το αργότερο δεκαπέντε ημέρες μετά τη λήξη της σχετικής προθεσμίας.

Τα πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας θα ξεκινήσουν στις 3 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 24 Απριλίου.

Όσον αφορά την άνοδο στην Α2 Ανδρών, από τους ομίλους Β', Δ', Ε', ΣΤ', Ζ', Θ' και Ι' θα ανέλθουν οι ομάδες, που θα καταλάβουν την πρώτη θέση από τους τέσσερις ομίλους, που διεξήχθησαν με τις περισσότερες ομάδες, ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη θέση στους άλλους δύο ομίλους (με τις λιγότερες συμμετοχές) θα δώσουν αγώνα μπαράζ. Σε περίπτωση που τις λιγότερες συμμετοχές είχαν περισσότεροι από δύο ομίλους, τότε απευθείας θα ανέλθουν λιγότερες ομάδες και οι υπόλοιπες θα συμμετάσχουν σε αγώνες μπαράζ.

Στην Α2 Γυναικών θα ανέλθουν οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη θέση σε καθένα από τους δέκα ομίλους της Β' Εθνικής.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου