Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Aυγερίδης: ''Πρόκληση η νέα αρχή του ΑΟ Μάκρης''

Ο νέος προπονητής του ΑΟ Μάκρης, Γιώργος Αυγερίδης, μίλησε <<Στα γήπεδα του Έβρου>> για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, για τους στόχους της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν και υποστήριξε ότι θα πρέπει να ληφθεί μια οριστική απόφαση για τον τρόπο διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων, προκειμένου να μπορούν οι ομάδες να κάνουν σωστό προγραμματισμό.


Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους αποφασίσατε να καθίσετε στον πάγκο του ΑΟ Μάκρης;

Με βοήθησε το γεγονός ότι είχα συνεργαστεί και παλαιότερα με κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα, είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής (σε μια προσπάθεια που είχε γίνει ώστε να ξεκινήσουν παιδικές ακαδημίες στην ομάδα) είτε ως υπηρεσιακός προπονητής για ένα μικρό χρονικό διάστημα λόγω παραίτησης του τότε προπονητή. Είχα μείνει ευχαριστημένος με τη τότε συμπεριφορά τους και βλέποντας ότι αυτά τα άτομα έχουν πλαισιωθεί από κάποιους νέους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν μεράκι να ασχοληθούν με την ομάδα ώστε να ξεκινήσει κάτι καλό, πήρα αυτή την απόφαση. Επίσης, ένας δεύτερος λόγος είναι ότι η ομάδα μετά τη διάλυση του 2012 κάνει μια νέα αρχή και μου αρέσει η ιδέα της πρόκλησης (αν και περιέχει ρίσκο) του να γίνει κάτι καλό και να είμαι κι εγώ ένα κομμάτι απ' αυτό.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για τη νέα σεζόν;

Ως νέα ομάδα που είμαστε στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία όσο το δυνατόν γρηγορότερα (εφόσον του χρόνου υπάρξει Γ' τοπικό) και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, το οποίο θα μπορεί να ''τραβήξει'' και τον ουδέτερο κόσμο στο γήπεδο. Όλα αυτά βέβαια δε θα είναι καθόλου εύκολα λόγω του ότι θα πρέπει να βρεθεί ένας βασικός κορμός στην ομάδα.

Ποια είναι η γνώμη σας για το σύστημα και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος;

Θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλήξουν σε μια οριστική απόφαση για να μπορούν οι ομάδες να κάνουν σωστό προγραμματισμό. Ας ελπίσουμε ότι η φετινή κατάσταση με τις ομάδες να μη γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται, είναι μια κακή παρένθεση.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο Γιώργο Αυγερίδη και τον ΑΟ Μάκρης στους στόχους τους!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου