Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Στον Ηρακλή Χαλκίδας με υποσχετική ο Κοντοστάθης

Ο λίμπερο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γρηγόρης Κοντοστάθης, αφού πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε το νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα, παραχωρήθηκε με υποσχετική για ένα χρόνο στον Ηρακλή Χαλκίδας, ο οποίος δημιουργεί ένα πολύ ισχυρό σύνολο εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.


Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αναφέρει:
<<Στον Ηρακλή Χαλκίδας, μια ομάδα με στόχους πρωταγωνιστικούς για το νέο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών, μετακομίζει ο Γρηγόρης Κοντοστάθης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο νεαρός Αλεξανδρουπολίτης λίμπερο, δόθηκε από τη διοίκηση με υποσχετική για ένα χρόνο. 


Πριν τη συμφωνία με τη Χαλκίδα, ο «Κοντο» πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης και υπέγραψε το νέο του τριετές συμβόλαιο, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την αγάπη του για τον σύλλογο που τον ανέδειξε. Ο Κοντοστάθης είναι «γέννημα θρέμμα» του Εθνικού και αυτό δεν το ξεχνά, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση, υπολογίζει σε αυτόν για τα επόμενα χρόνια 


Ο Εθνικός εύχεται στον παίκτη του καλή επιτυχία και τον περιμένει ακόμα πιο δυνατό την επόμενη χρονιά, πάλι στα «γαλανά»>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου