Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Καρασερίδης: ''Βήμα στην καριέρα μου ο Εθνικός''

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο Βαγγέλης Καρασερίδης μίλησε <<Στα Γήπεδα του Έβρου>> για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης, τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα και την προετοιμασία, τους στόχους με βάση τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και για το επίπεδο του πρωταθλήματος.


Για ποιους λόγους αποφάσισες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης;

Αρχικά, λόγω δουλειάς. Επειδή είμαι αστυνομικός και δουλεύω πλέον εδώ, επέλεξα την ομάδα του Εθνικού. Και κατά δεύτερον γιατί νομίζω ότι είναι ένα ακόμη βήμα στη μικρή ποδοσφαιρική καριέρα που έχω μέχρι στιγμής. Είναι ένα αρκετά οργανωμένο σωματείο, με καλές υποδομές και κλίμα και γι' αυτό δε δίστασα να πάρω την απόφαση.

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και την προετοιμασία;

Όπως προανέφερα, ο Εθνικός είναι ένα αρκετά οργανωμένο σωματείο με πολύ καλούς παίκτες. Υπάρχει καλό κλίμα και δουλεύουμε αρκετά καλά στις προπονήσεις. Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Με βάση τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, μπορείς να κάνεις μια πρώτη εκτίμηση για τους στόχους της;

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, νομίζω ότι ο στόχος είναι πρώτα η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία τερματίζοντας όσο ψηλότερα γίνεται. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Εκεί θα φανούν όλα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχουμε μια καλή σεζόν πετυχαίνοντας τους στόχους μας.

Ποια είναι η άποψή σου για το επίπεδο του πρωταθλήματος; 

Σίγουρα το επίπεδο θα είναι αρκετά ανεβασμένο. Σ' αυτή την κατηγορία υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες.

Να ευχηθούμε στο Βαγγέλη Καρασερίδη και στην ομάδα του Εθνικού καλή επιτυχία στους στόχους τους!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου