Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Φιλική νίκη του Εθνικού επί του Α.Ο. Μαΐστρου

Σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>> της Αλεξανδρούπολης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε με 5-0 του Αθλητικού Ομίλου Μαΐστρου.


Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Κυριζάκη έπειτα από εσφαλμένη εκτίμηση της φάσης από την άμυνα και τον τερματοφύλακα του Α.Ο. Μαΐστρου. Στο επόμενο λεπτό ο Κομεσίδης με σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Εθνικού. Στο 20' ο Τσέκος με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι προπονητές των δύο ομάδων δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα δίνοντας χρόνο συμμετοχής σ' όλους τους ποδοσφαιριστές, που είχαν στη διάθεσή τους. Στο 64' ο Μαμούτ με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 75' ο Θεοδωράκης μετά από σέντρα του Σκαρλάτου διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Αυτό ήταν το τέταρτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Κώστα Βουρδόγλου στα πλαίσια της προετοιμασίας, ενώ για την ομάδα του Σάκη Παπαράδη και του Γιάννη Μιχαηλίδη ο τρίτος κατά σειρά αγώνας.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Θυμιανίδης, Πελτέκης, Τσαμουρλίδης, Κομεσίδης, Μπαρμπαγιάννης, Αμπραχαμιάν, Ρομάριο, Κριεζής, Παπαρούνας, Τσέκος, Κυριζάκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Θάνος, Ερκάν, Θεοδωράκης, Συριτούδης, Σκαρλάτος, Πετρίδης, Πιλτικάκης, Καρασερίδης, Σακαλάκης, Παρασκευάς και Μαμούτ.

Α.Ο. Μαΐστρου: Δογάνης, Σκάρλος, Δαλακάκης, Τσιτσιπάς, Γκαβανόζης, Τσιφτσής, Λαγός, Τσαγιαννίδης, Μαλασίδης Ι., Δημούτσης, Φωτεινός.
Στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν και οι: Αντωνιάδης, Κεραμύδης, Καρβουνίδης, Σαριανίδης, Χαρανάς, Μπατζάκας, Ζαχαριάδης.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου