Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Στη δεύτερη κατηγορία ο Ο.Φ.Ι. Ισαακίου

Παρά το γεγονός ότι ο Ο.Φ.Ι. Ισαακίου κατέλαβε την περσινή σεζόν την πρώτη θέση στον όμιλό του και πανηγύρισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, δε θα λάβει τελικά μέρος σ' αυτή.


Η διοίκηση της ομάδας του Ισαακίου γνωστοποίησε την αδυναμία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, αλλά παράλληλα δεσμεύθηκε ότι η ομάδα θα έχει και φέτος πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει σήμερα στις 18:00 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: <<Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας, γιατί αν και την προηγούμενη χρονιά η ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Β' Κατηγορίας , λογο κάποιον προβλημάτων που προέκυψαν η ομάδα δεν θα μπορέσει να παίξει στα σαλόνια της Α'. Υποσχόμαστε ομως ότι θα συνεχίζουμε με το ιδιο παθος και θέληση και θα προταγωνιστούμε και πάλι στη Β' κατηγορία . Θα θέλαμε όπως και πέρσι έτσι και φέτος να συνεχίσετε να είστε κοντά μας και δίνεται δύναμη και κουράγιο στους παίκτες μας. . Γιατί όπως όλοι σας γνωρίζετε αυτοί οι παίκτες την προηγούμενη σεζόν 2014-2015 μας κάνανε υπερήφανους.. .. Τους ευχαριστούμε όλους γιατί και φέτος το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτούς θα είναι και πάλι κοντά μας. Τελειώνοντας θα θέλαμε να καλοσορισουμε στην οικογένεια του ΟΦΙ ΙΣΑΑΚΙΟΥ και τις νέες μας μεταγραφές, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα>>. 

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου