Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Γκουτζελάς: ''Ευχαριστώ τον Έβρο Σουφλίου''

Ο τερματοφύλακας της ΠΑΕ Σερρών, Γιάννης Γκουτζελάς, μίλησε <<Στα γήπεδα του Έβρου>> για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στις Σέρρες, τις αναμνήσεις του από τον Έβρο Σουφλίου, το επίπεδο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, όπως επίσης και για τους στόχους της νέας του ομάδας.


Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στην ΠΑΕ Σερρών;

Η ΠΑΕ Σέρρες είναι μια ιστορική ομάδα, η οποία μέχρι πέρυσι βρισκόταν στα σαλόνια της Β' Εθνικής. Διοικητικά είναι ένα πολύ υγιές σωματείο απ' όλες τις απόψεις, με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα. Υπάρχουν προπονητές, οι οποίοι έχουν όρεξη για δουλειά και τέλος το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι πολύ καλό. Σιγά σιγά γνωριζόμαστε ο ένας με τον άλλο.

Ποιες είναι οι αναμνήσεις σου από τον Έβρο Σουφλίου;

Πέρασα πολύ καλά. Έκανα φίλους εκεί. Με έκαναν να νιώθω απ' την αρχή που πήγα ως μέλος της οικογένειάς τους, και στην ομάδα, αλλά και σε ολόκληρο το Σουφλί. Είχα άριστη συνεργασία με όλους τους παράγοντες και τους συμπαίκτες και θέλω να τους ευχαριστήσω γι' αυτό.

Πώς πιστεύεις ότι θα είναι το φετινό πρωτάθλημα και η παρουσία των δύο ομάδων του Έβρου;

Καταρχήν πιστεύω πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο από πέρυσι και αυτό διότι συμμετέχουν ακόμα περισσότερες ιστορικές ομάδες απ' τις οποίες η καθεμία ξεχωριστά θέλει όσο πιο γρήγορα να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τώρα για τις ομάδες του Έβρου, πιστεύω ότι θα κάνουν και φέτος μια αξιόλογη πορεία, όπως μας έχουν συνηθίσει.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ΠΑΕ Σερρών για τη νέα σεζόν;

Αρχικά, στόχος είναι να ''δέσουμε'' ως σύνολο γιατί υπάρχουν στην ομάδα πολλά νέα και ταλαντούχα πρόσωπα. Από κει και πέρα στοχεύουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη βαθμολογία και μακάρι να έρθει και η άνοδος.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Γιάννη Γκουτζελά στη νέα του ομάδα!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου