Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Γωνιάδης: ''Πολύ σημαντική η παρουσία Σουφλίου και Εθνικού στη Γ' Εθνική''

Ο Γιάννης Γωνιάδης, που βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και υπηρετεί αυτό το διάστημα τη στρατιωτική του θητεία, μίλησε <<Στα Γήπεδα του Έβρου>> για τα προσωπικά του σχέδια, σχολίασε την παρουσία του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Γ' Εθνική και αναφέρθηκε στην κατάσταση, που επικρατεί στο ποδόσφαιρο του Έβρου.


Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον;

Προσωπικά αυτή τη στιγμή είμαι φαντάρος και απολύομαι σε ενάμιση μήνα. Οπότε μου είναι δύσκολο να κοιτάξω για μια ομάδα μακριά από το Νομό μας. Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι δεν είχα και πολύ καλή ποδοσφαιρική χρονιά και σ' αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο το ότι μπήκα φαντάρος και έμεινα κάπως πίσω. Οπότε φέτος θέλω να πάω κάπου να παίξω και αν μπορέσω να κάνω μια καλή χρονιά, που ίσως με βοηθήσει να κοιτάξω και πάλι για κάπου καλύτερα.

Πώς κρίνεις την παρουσία και τη συμμετοχή του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Γ' Εθνική; Μπορείς να κάνεις μια πρόβλεψη για τη φετινή πορεία των δύο ομάδων;

Είναι πολύ σημαντικό που ο Έβρος έχει δύο δικές του ομάδες στη Γ' Εθνική και θα πρέπει ο κόσμος και οι παράγοντες της πόλης να στηρίξουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων, αν και οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά. Πιστεύω πως όλοι στην Αλεξανδρούπολη και γενικά στο Νομό μας θα θέλαμε κάποια στιγμή και αν και εφόσον είναι δυνατόν με σωστή διαχείριση να δούμε μια ομάδα από τον Έβρο σε μεγαλύτερη κατηγορία. 
Όσο για την πορεία με βάση τα δεδομένα της κατηγορίας, με τις ιστορικές ομάδες, που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα, με τις αρκετές ομάδες που απ' ό,τι μαθαίνω, θα πέσουν και με την οικονομική δυσχέρεια, που επικρατεί γενικά, θα πρέπει να κάνουν ουσιαστικά πορεία πρωταθλητισμού για να μη μπουν σε περιπέτειες για να μην κινδυνεύσουν μέχρι το τέλος, κάτι που για να συμβεί, πιστεύω πως πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς.

Ποια είναι η γνώμη σου για το ποδόσφαιρο στο Νομό μας;

Πιστεύω πως υπάρχει ταλέντο στο Νομό μας, απλά δεν υπάρχουν οι σωστές υποδομές ώστε να βελτιωθεί κάποιος ποδοσφαιρικά.

Να ευχηθούμε στο Γιάννη Γωνιάδη καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου