Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Γκαρακλίδης: ''Στόχος η άνοδος στη Football League''

Ο 26χρονος αμυντικός της Δόξας Δράμας, Θωμάς Γκαρακλίδης, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Έβρου Σουφλίου από το 2010 μέχρι το 2012, μίλησε <<Στα Γήπεδα του Έβρου>> για τους στόχους της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, τη συμμετοχή του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και για το επίπεδο των άλλων ομάδων του ομίλου.


Ποιος είναι ο στόχος της Δόξας Δράμας για τη φετινή σεζόν;

Στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα με απώτερο σκοπό την άνοδο στη Football League.

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Έβρο Σουφλίου και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τους οποίους θα αντιμετωπίσετε στο φετινό πρωτάθλημα;

Για το Σουφλί έχω προσωπική άποψη, καθώς έπαιξα εκεί δυόμιση χρόνια και ξέρω ανθρώπους και καταστάσεις. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ήμουν σίγουρος πως θα φτιάξουν μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα που θα χάνει πολύ δύσκολα μέσα και έξω. Ο Εθνικός αν κινηθεί στα χνάρια του πρώτου γύρου του περυσινού πρωταθλήματος είμαι σίγουρος πως και αυτοί θα πάνε καλά. Άκουσα πως έχουν κάποιες διοικητικές εξελίξεις εκεί, οπότε περιμένουμε και εμείς να μάθουμε νέα τους για μεταγραφές και τους στόχους της ομάδας.


Πώς κρίνεις το επίπεδο του πρωταθλήματος;

Θα είναι πάρα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Φέτος μπορεί ο Πανσερραϊκός και πολύ πιθανό και ο Άρης να μην είναι στον όμιλο, αλλά παρόλα αυτά πιστεύω πως η ποιότητα δε θα λείψει από το φετινό πρωτάθλημα, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν κάνει προσθήκες παιχτών από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και στο τέλος η ομάδα μου να έχει πετύχει το σκοπό της και φυσικά εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές καλή χρονιά με υγεία!

Να ευχηθούμε στο Θωμά Γκαρακλίδη και στη Δόξα Δράμας καλή επιτυχία στους στόχους τους!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου