Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Mιχαλεντζάκης: ''Κορυφαίες στιγμές με την Εθνική''

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης μίλησε <<Στα γήπεδα του Έβρου>> για τις φετινές του επιτυχίες, κάνοντας έναν απολογισμό της σεζόν, για τις εμπειρίες από τη συμμετοχή του στις διεθνείς διοργανώσεις του Βερολίνου και της Γλασκώβης, την παρουσία του στην Εθνική Ομάδα, τους προσωπικούς του στόχους και ευχαρίστησε όλους όσους είναι δίπλα του και τον στηρίζουν.


Μπορείς να μου κάνεις έναν απολογισμό της φετινής σεζόν;

Ο απολογισμός της φετινής χρονιάς είναι η πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, το Παγκόσμιο Ρεκόρ Ανδρών στα 200μ. πεταλούδα στο Βερολίνο, όπου πήγα με δικά μου έξοδα και η τέταρτη θέση στα 100μ. πεταλούδα Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Ποιες ήταν οι εμπειρίες σου από τη συμμετοχή σου στις διεθνείς διοργανώσεις του Βερολίνου και της Γλασκώβης;

Στο Βερολίνο είναι το κορυφαίο μίτινγκ, που γίνεται κάθε χρόνο και ήταν ο κύριος λόγος για τον οποίο συμμετείχα. Εκεί συνάντησα και ήρθα σε ανταγωνισμό με τους περισσότερους αντιπάλους μου απ' όλο τον κόσμο! Ήταν μοναδική εμπειρία, γιατί είχα και πολύ άγχος, αλλά και επειδή σημείωσα το παγκόσμιο ρεκόρ, που δούλευα δύο χρόνια για να το καταφέρω. Στη Γλασκώβη η εμπειρία ήταν μοναδική, διότι ήταν η τρίτη φορά, που συμμετείχα με τα χρώματα της Εθνικής, και αυτό μου ανέβασε κατακόρυφα τη ψυχολογία! Επίσης, ήταν η κορυφαία διοργάνωση της καριέρας μου. Εκεί είχα τη χαρά να είμαι σημαιοφόρος μ'ένα συναθλητή μου στην τελετή έναρξης!

Ποια ήταν τα συναισθήματά σου από τη συμμετοχή σου στην Εθνική Ομάδα;

Είναι υπέροχα και νιώθεις μοναδικές στιγμές!

Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι και τα σχέδιά σου;

Aρχικά, είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και μετά οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο.

Θα ήθελες να αφιερώσεις κάπου ή να ευχαριστήσεις για τις διακρίσεις σου;

Στους γονείς μου για τις θυσίες τους, τους φίλους μου για τη συμπαράσταση και όλα αυτά τα χρωστάω στον Τάσο Καλλιτσάρη, ο οποίος πίστεψε σε μένα και με προώθησε σ' αυτό, όπως επίσης και τον προπονητή μου, Γιώργο Τυλιγαδά.

Να συγχαρούμε το Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για τις διακρίσεις του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου