Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Aποχωρήσεις ομάδων στην ΕΠΣ Έβρου

Με έγγραφο που απέστειλαν στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, τέσσερις ομάδες δήλωσαν ότι δε θα λάβουν μέρος στο Κύπελλο, εκ των οποίων οι δύο δε θα αγωνιστούν και στο πρωτάθλημα.


Συγκεκριμένα, η Αθλητική Ένωση Καρωτής δε θα αγωνιστεί, τόσο στο πρωτάθλημα του κεντρικού ομίλου της δεύτερης κατηγορίας (ο όμιλος πλέον μένει με δώδεκα ομάδες και σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΠΣ Έβρου θα υπάρξει το προσεχές διάστημα νέος σχεδιασμός και κλήρωση), όσο και στο Κύπελλο, στα πλαίσια της πρώτης φάσης του οποίου ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Δόξα Στέρνας. Έτσι, η Δόξα Στέρνας, όπως ενημερώθηκαν χθες και οι άνθρωποι της ομάδας, προκρίνεται άνευ αγώνα στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Θύελλα Κυπρίνου-Ένωση Κυανής Ασβεστάδων.

Η Α.Μ.Ο. Αμπελακίων δε θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου, εκδίδοντας ανακοίνωση, μέσω της οποίας εξηγεί τους λόγους, που οδήγησαν τους διοικούντες την ομάδα να λάβουν τη συγκεκριμένη απόφαση. Έτσι, ο βόρειος όμιλος της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου μένει κι αυτός με δώδεκα ομάδες και αναμένεται, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΣ Έβρου, να υπάρξει το επόμενο διάστημα νέος σχεδιασμός και κλήρωση. Όσον αφορά το Κύπελλο, η Ένωση Οινόης προκρίνεται άνευ αγώνα και θα αντιμετωπίσει στη δεύτερη φάση του θεσμού το νικητή του αγώνα του Νεοχωρίου με το Ελληνοχώρι.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση των Αμπελακίων αναφέρει: <<Με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας,η Α.Μ.Ο Αμπελακίων δε θα συμμετάσχει στο κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
- Αν και η ομάδα μας δήλωσε κανονικά συμμετοχή στις παραπάνω διοργανώσεις,κάποιοι λόγοι,κυρίως οικονομικοί,δεν της επιτρέπουν τη συμμετοχή της σε αυτές.
- Ελπίζουμε ότι το "διάλειμμα" της φετινής χρονιάς θα είναι προσωρινό και από του χρόνου η ομάδα θα μπορέσει,με νέα διοίκηση,να συμμετάσχει κανονικά σε όλες τις διοργανώσεις.
- Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν την ομάδα και ήταν δίπλα στη δύσκολη σεζόν που μας πέρασε.
- Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα επιστρέψει σύντομα ακόμη πιο δυνατή!
Εκ της Διοικήσεως>>.
Έπειτα, ο Άρης Πραγγίου με έγγραφό του προς την ΕΠΣ Έβρου ενημέρωσε ότι δε θα συμμετάσχει στο Κύπελλο και έτσι η Δόξα Ορεστιάδας θα προκριθεί άνευ αγώνα στην επόμενη φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα του Ηρακλή Σαγήνης με την Ομόνοια Φυλακίου.
Τέλος, ο Ορφέας Δικαίων δήλωσε ότι δε θα λάβει μέρος στο Κύπελλο και κατά συνέπεια μετά απ' αυτή την εξέλιξη ο Ο.Φ. Ισαακίου (ο αγώνας των δύο ομάδων ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο) προκρίνεται άνευ αγώνα στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με το νικητή του ζευγαριού του Ατρομήτου Ασπρονερίου και της Ασπίδας Θουρίου.
Πρόκειται αναμφίβολα για μια δυσάρεστη εξέλιξη για τις ομάδες και το ποδόσφαιρο του νομού μας. Ευχόμαστε οι δύο ομάδες που δε θα αγωνιστούν στις φετινές διοργανώσεις να επιστρέψουν σύντομα!

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου