Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Συναρπαστικό το πρώτο φιλικό των Κυκλώπων

Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης έδωσαν σήμερα τον πρώτο φιλικό τους αγώνα στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.


Η ομάδα του Ηλία Ταρε, που βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της, υποδέχθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> την Ασπίδα Ξάνθης, η οποία θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Οι Κύκλωπες αγωνίστηκαν με πολλά νέα πρόσωπα και νεαρούς αθλητές και ο προπονητής της ομάδας μοίρασε το χρόνο συμμετοχής στους αθλητές του προκειμένου να διαπιστώσει την αγωνιστική τους κατάσταση και ετοιμότητα.

Οι θεατές, που βρέθηκαν στο Κλειστό της πρωτεύουσας του Έβρου, είχαν την ευκαιρία να δουν όμορφο θέαμα, πολλές εναλλαγές στο σκορ και εντυπωσιακές φάσεις. Η εξέλιξη του σημερινού αγώνα ξύπνησε μνήμες από τις περσινές μεγάλες μάχες των δύο ομάδων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Η λήξη του αγώνα βρήκε την ομάδα του Θεόδωρου Βαφειάδη νικήτρια με 37-36. Ο Χρήστος Ξενοπανάγος και ο Βαγγέλης Πιστόλας βρέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι με την προηγούμενη ομάδα τους και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους πρώην συμπαίκτες τους στους Κύκλωπες.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου