Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Α.Σ. Φάρο Αλεξανδρούπολης στη Β' Εθνική

Νικηφόρα ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αθλητές του Φάρου Αλεξανδρούπολης για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Μετά την περσινή ονειρική χρονιά  και την κατάκτηση 15 πανελλήνιων μεταλλίων οι μικροί αθλητές του Φάρου αντιμετώπισαν τις  ομάδες του Α.Ο Ορεστιάδας στους Άντρες και του Προμηθέα Ξάνθης στις Γυναίκες πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες με σκορ 4-0 και 4-1 αντίστοιχα.

Απέναντι στην ομάδα της Ορεστιάδας αγωνίστηκαν οι τριταθλητές Ελλάδος του ομαδικού παμπαίδων  για το 2015, Ηλίας Σταματόπουλος, Γεώργιος Μήλιας, Ιωάννης Πιστόλας καθώς και αρχηγός της ομάδας Βασίλειος Μπίκος. Οι πιγκπονίστες του Φάρου συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες, δίνοντας τους πρώτους βαθμούς στην ομάδα τους.


Στον αγώνα των γυναικών με αντίπαλη την ομάδα από την Ξάνθη, οι αθλήτριες του Φάρου με πολύ ανανεωμένη σύνθεση κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο του αγώνα. Η Ελισάβετ Χατζηκύρκα, Κωνσταντίνα Πιστόλα, Γεωργία Καραμανλή και Γεωργία Δερνεξή ξεπέρασαν το εμπόδιο του Προμηθέα χωρίς να κάνουν αισθητή την απουσία της αρχηγού της ομάδος Χριστίνας Καμπορούδη, η οποία φέτος αγωνίζεται  με τα χρώματα του Άρη Βούλας. Τέλος, πολλά χαμόγελα χάρισε η νίκη της ταλαντούχας Γεωργίας Καραμανλή, η οποία απέδειξε ότι η σωστή δουλειά στις προπονήσεις φέρνει γρήγορα αποτελέσματα. 

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου