Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόκριση για τον Απαλό στην Κορνοφωλιά

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Σιβούδη, που σημείωσε και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, η νεανική ομάδα της Νίκης Απαλού (αγωνίστηκε με εννιά 15χρονους) επικράτησε με 4-2 της Κορνοφωλιάς και προκρίθηκε στην τρίτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Μακρή, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Κεσσάτη ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με καρέ τερμάτων του Σιβούδη. Ο Μπαλάτσιος διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε δείπνο των δύο ομάδων σε όμορφη ατμόσφαιρα στην ταβέρνα του Κωνσταντίνου Μπόγλου στη Λυκόφη, τον οποίο η Νίκη Απαλού ευχαρίστησε για τη φιλοξενία.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Καραϊσκο και Τερζόπουλο.

ΑΟ Κορνοφωλιάς: Tσαμπάζης, Τσιαμήτας, Ντουμανίδης, Ιωνάς, Ουντου, Μπαδιανούδης Χ. (65' Αθανασιάδης), Κωστόπουλος, Πρεπούδης (70' Μπαλάτσιος), Σιδεράς, Μπαδιανούδης Μ., Μακρής (70' Σεϊτανίδης)

Νίκη Απαλού: Μπόγλου, Σπανός, Ντελής, Ευστρατιάδης, Χανός, Αλμετίδης (80' Γιακείμης), Τσολακάκης, Ιγνατιάδης, Κρομμύδας (75' Χοτζα), Σιβούδης, Τσαχινίδης (60' Ηλίας)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου