Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόκριση στα πέναλτι για τον Απαλό στο Αρίστεινο

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, η νεανική ομάδα της Νίκης Απαλού επικράτησε στα πέναλτι (3-3 η κανονική διάρκεια και η παράταση, 0-3 στα πέναλτι) του Α.Ο. Αρίστεινου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.


Δύο γκολ για το Αρίστεινο σημείωσε ο Βενετίδης και το άλλο γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε με αυτογκόλ. Για την ομάδα του Κωνσταντίνου Κεσσάτη δύο τέρματα πέτυχε ο Σιβούδης και ένα ο Κρομμύδας.

Πρωταγωνιστής στα πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, που αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 90ο λεπτό και κατά τη διάρκεια της παράτασης, λόγω της αποβολής του Εφραιμίδη, ήταν ο Μπόγλου, που απέκρουσε τις εκτέλεσεις των ποδοσφαιριστών του Αρίστεινου. Έτσι, με τα εύστοχα χτυπήματα από την άσπρη βούλα των Σιβούδη, Κρομμύδα, Ντελή και Χανού οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με την πρόκριση από το Αρίστεινο.

ΑΟ Αρίστεινου: Μακρής, Κούπας, Μητριτζίκος Χ., Μιχαλετζάκης (70' Τοπούζης, Γκαβουγιώργης, Δαουλτζής, Καϊσας, Σαριανίδης, Τσίγκας, Καρκαλής (60' Γεωργίου), Βενετίδης

Νίκη Απαλού: Μπόγλου, Ντελής, Χανός, Ευστρατιάδης, Σπανός, Σιβούδης, Καλούδης (Γιακείμης), Ιγνατιάδης, Τσακπινίδης (Μεμέτ), Τσολακάκης (Εφραιμίδης), Κρομμύδας.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου