Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Οι μεταγραφές και οι Ακαδημίες του Ποντιακού

Υπό τις οδηγίες του προπονητή Μιχάλη Μπαξεβανόγλου συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Ποντιακού εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Στο τεχνικό τιμ της ομάδας συμμετέχουν ο Σάκης Καριοφύλλης και ο γυμναστής Ιωάννης Βεζάσης.

Οι μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας είναι οι εξής: Ανέστης Θάνος, Σούλης Σουγιουλτζής, Βαλάντης (Ατρόμητος Άβαντα), Μάκης Λιούρτας, Χρήστος Μοβισιάν (ΑΟ Καππαδοκών), Θωμάς Αραβίδης (Αναγέννηση Μεταξάδων), Θέμης Καραλίδης (Μυτιλήνη), Δήμος Βεζάσης (Κ-15 της Skoda Ξάνθη) και <<Ρίνγκο>> (ΑΟ Αγνάντιας). Η μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα.

Επίσης, στις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας συμμετέχουν πολλοί ταλαντούχοι νεαροί αθλητές από τις Ακαδημίες, που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, έχουν προωθηθεί οι εξής ποδοσφαιριστές: Γιάννης Πρίπος, Παναγιώτης Ακίδης, Μιχαήλ Μπατζιακούδης, Παναγιώτης Παπατζελάκης, Γιώργος Μιχαηλίδης, Τιμόθεος Σκαρκάλας (όλοι γεννηθέντες το 2000) και οι Μαργαρίτης Μακρής, Αλέξανδρος Τσακιρίδης και Αλέξανδρος Κυνηγόπουλος (2001).

Στις Ακαδημίες της ομάδας, που αποτελεί μέρος του δικτύου ΠΑΟΚ Football Prints, συμμετέχουν 150 περίπου παιδιά. Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά από τις 4 μέχρι τις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της ομάδας, στην Παλαγία. Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι μικροί αθλητές έχουν την ευκαιρία να επισκέπτονται δύο φορές το χρόνο τη Θεσσαλονίκη για αγώνες και τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αγώνα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου