Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ήττα στην πρεμιέρα για τον Έβρο Σουφλίου


Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας ο Έβρος Σουφλίου αντιμετώπισε εκτός έδρας ένα από τα φαβορί για την άνοδο, τον Α.Ο. Καβάλας και γνώρισε την ήττα με 1-0.



Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Μπρατσιάνι στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της Καβάλας.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά την εστία του Θυμιανίδη στο 3ο λεπτό με τον Δουμάνη, αλλά ο γκολκίπερ του Σουφλίου απέκρουσε τη μπάλα, ενώ έκανε το ίδιο στο 16' στο σουτ του Παππά. Στο 38ο λεπτό ο Θυμιανίδης ήταν και πάλι σε ετοιμότητα στο σουτ του πρώην αμυντικού του Έβρου Σουφλίου, Χρήστου Μπάτζιου, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Μπρατσιάνι σημείωσε το τελικό 1-0. Στο 42ο λεπτό ο Καζάκης έχασε μία ακόμη ευκαιρία για την ομάδα της Καβάλας και στο 70' οι Καζάκης και Παππάς δε μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Λίτσκα κατέληξε άουτ.

H oμάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη υποδέχεται την Κυριακή τον Ηρακλή Αμπελοκήπων για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κιγιτζή (Θράκης) με βοηθούς τους Σαμουρκασίδη και Γκιόση.

ΑΟΚ: Αθανασίου, Μπαντάνης, Μαργαρίτης, Λιόλιος, Δέντσας, Γρ. Παπαδόπουλος, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι (83' Αμβρ. Παπαδόπουλος), Δουμάνης (65' Κανούλας), Καζάκης (76' Πτηνόπουλος)

Έβρος Σουφλίου: Θυμιανίδης, Μπάμιος, Φραγκούλης, Χατζάκος (76' Λίτσιος), Χιζανισβίλι, Αβογιάν, Ευφραιμίδης (53' Δραγανίδης), Λίτσκας, Μερτίκας (49' Εμρέ), Ζυγκερίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου