Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Δε θα διεξαχθούν οι δύο αυριανοί αγώνες του Κυπέλλου

Δε θα πραγματοποιηθούν οι δύο από τους τρεις εναπομείναντες αγώνες της πρώτης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι για το απόγευμα της Τετάρτης, λόγω μη έγκαιρης έκδοσης των δελτίων των ποδοσφαιριστών των δύο νεοσύστατων ομάδων.


Έτσι, ο Αθλητικός Όμιλος Κορνοφωλιάς προκρίνεται άνευ αγώνος στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, στο πλαίσιο της οποίας θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Νίκη Απαλού.

Επίσης, ο Ατρόμητος Άβαντα θα περάσει απευθείας στην τρίτη φάση του Κυπέλλου, καθώς, σύμφωνα με το πρόγραμμα του θεσμού, ο νικητής του αγώνα Α.Ο. Τυχερού-Ατρόμητος Άβαντα προκρίνεται χωρίς αγώνα στην τρίτη φάση της διοργάνωσης. Έτσι, η ομάδα του Χρόνη Νέδου προγραμμάτισε για αύριο φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη Απαλού, που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 το απόγευμα στο γήπεδο του Άβαντα.

Ο τελευταίος προγραμματισμένος αγώνας της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ανάμεσα στον Πυρσό Σιδηρού και την Ασπίδα Βρυσούλας θα διεξαχθεί το Σάββατο, με το νικητή της αναμέτρησης να αντιμετωπίζει την Α.Ε.Ν. Χιλής.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου