Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόκριση στην παράταση για τον Πυρσό Σιδηρούς επί της Ασπίδας Βρυσούλας

Ο Πυρσός Σιδηρούς, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά την έκδοση της σχετικής άδειας στο γήπεδο της Σιδηρούς, επικράτησε στην παράταση με 2-1 της Ασπίδας Βρυσούλας και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, όπου θα αντιμετωπίσει την Α.Ε.Ν. Χιλής.


Στο πρώτο ημίχρονο ο Πυρσός έχασε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Γκάκιος στην αριστερή γωνία του και έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Σερήφ Δαμάδογλου Εκρέμ στο 70', το οποίο αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά πέντε λεπτά αργότερα η Ασπίδα Βρυσούλας ισοφάρισε με τον Κουτσάγια. Στη συνέχεια η ομάδα της Βρυσούλας έχασε πολλές αξιόλογες ευκαιρίες, προκειμένου να φτάσει στη νίκη και την πρόκριση, με αποκορύφωμα την ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, όπου έδιωξαν οι αμυνόμενοι πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου είχαμε δραματικό φινάλε. Στα τελευταία λεπτά της παράτασης και συγκεκριμένα στο 118ο λεπτό ο Καραδαή Σεμπάτ πέτυχε το νικητήριο γκολ του Πυρσού και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σουβαράς με βοηθούς τους Αποστολίδη και Τρυπη.

Πυρσός Σιδηρού: Χασάν Ογλού Εζέμ, Οσμάν Τσαλτς Χαρέν, Ακαλή Μεμέτ, Σερήφ Νετσμετήν, Αμπατζή Αλή, Ισταμπούλ Μουράτ, Σερήφ Δαμάδογλου Εκρέμ, Κεχαγιά Αμέτ, Σερήφ Μουχαμέτ, Καραδαή Σεδάτ, Καφάς Εμρέ. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Μποσταντζή Μαμούτ, Σερήφ Δαμάδογλου Αμέτ και Κοτζά Ερκάν.

Ασπίδα Βρυσούλας: Γκάκιος, Ασημίδης, Σερέτης, Τρανόπουλος, Θεοδωρίδης, Παπαδόπουλος, Κουτσάγιας, Ζλάτκος, Ουσταμπασίδης, Αλιχανίδης, Βασιλικός. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Λεμονάκης, Ρετζέπ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου