Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Φιλική ήττα για τον Εθνικό από τον Πανθρακικό

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στον Πανθρακικό σε ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ, που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>> της Αλεξανδρούπολης, γνωρίζοντας αναμενόμενη- λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων-ήττα με 0-2.


Ο προπονητής του Εθνικού ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Συριτούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Θάνο (δεξιά) και Τσαμουρλίδη (αριστερά) στα άκρα και τους Κομεσίδη και Μπαρμπαγιάννη στο κέντρο της άμυνας. Τορομανίδης και Καρασερίδης έπαιξαν στα χαφ, ο Ρομάριο με τον Μαμούτ στα πλάγια, ο Θεοδωράκης σε ρόλο οργανωτή πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τσέκο.



Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Παρασκευάς πήρε τη θέση του Κομεσίδη ως παρτερνέρ του Μπαρμπαγιάννη, ο Πελτέκης αντικατέστησε τον Ρομάριο, ο Αμπραχαμιάν πέρασε στα χαφ μαζί με τον Τορομανίδη και ο Καρασερίδης μετατοπίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Τσαμουρλίδη. Στο 69ο λεπτό ο Ερκάν πήρε τη θέση του Τσέκου στην κορυφή της επίθεσης και στο 84' ο Μαμούτ αντικαταστάθηκε από τον Παπαρούνα.



Η ομάδα της Κομοτηνής ευτύχησε να ανοίξει γρήγορα το σκορ και συγκεκριμένα στο πέμπτο λεπτό της συνάντησης με σουτ του Μουδούρογλου. Στο 22' το σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή πέρασε άουτ και δύο λεπτά αργότερα ο Μαρκόπουλος διπλασίασε τα τέρματα του Πανθρακικού διαμορφώνοντας το τελικό 0-2. Στο 33ο λεπτό το σουτ του Ροτζέριο κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Συριτούδη και στο 44' το σουτ του Μαρκόπουλου απέκρουσε ο γκολκίπερ του Εθνικού.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε από τον Εθνικό στο 60ο λεπτό, όταν το σουτ του νεοεισελθόντα Πελτέκη, που άφησε για ακόμη μια φορά πολύ καλές εντυπώσεις, πέρασε άουτ. Τρία λεπτά μετά, το σουτ του Ζδράβου έφυγε άουτ. Στο 70' ο Εθνικός έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος, με το σουτ του Ερκάν, το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Στο 78ο λεπτό της συνάντησης ο Παρασκευάς αποσόβησε την παραβίαση της εστίας του Εθνικού, μετά το σουτ του Μαρκόπουλου και στο 87' το σουτ του Ψάλτη δε βρήκε στόχο.

Πριν την έναρξη του ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Αστέριου Μαρκούση.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης (46' Αμπραχαμιάν), Κομεσίδης (46' Παρασκευάς), Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Ρομάριο (46' Πελτέκης), Καρασερίδης, Τσέκος (69' Ερκάν), Θεοδωράκης, Μαμούτ (84' Παπαρούνας)

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Μπουγαϊδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μουδούρογλου, Σέτι, Παπαχρήστος, Μάρτινς, Μαρκόπουλος, Χασομέρης.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Αθανασιάδης, Γκέκας, Ζδράβος-Ρίζος, Χρήστου, Ψάλτης, Μπαϊκαρά

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου