Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Πρόκριση στα πέναλτι για το Νεοχώρι στην Οινόη

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι ο ΑΟ Νεοχωρίου επικράτησε με 8-7 στα πέναλτι της Ένωσης Οινόης (3-3 στην παράταση, 2-2 στην κανονική διάρκεια) και προκρίθηκε στην τρίτη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.


Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς με 0-2 χάρη σε τέρματα των Ρουσίδη και Παπαδόπουλου, αλλά η Οινόη αντέδρασε και κατάφερε αρχικά να μειώσει με τον Γιαλτσίν σε 1-2 (σκορ ημιχρόνου) και να ισοφαρίσει με τον Τσομπανίδη οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Νεοχωρίου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην παράταση οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ολική ανατροπή στο σκορ με γκολ του Τσιφτσή και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έπαιρναν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, ο Μελιξιτιάν ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και οδήγησε το παιχνίδι στα πέναλτι.

Οι ποδοσφαιριστές του Νεοχωρίου αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι από την άσπρη βούλα και πανηγύρισαν την πρόκριση στην τρίτη φάση της διοργάνωσης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεσούδης με βοηθούς τους Θεοδωρακέλη και Χατζόπουλο.

Ένωση Οινόης: Πανταζής, Παπίογλου (Μπαξεβάνης), Μπαξεβανίδης Π., Τσομπανίδης, Τσιφτσής, Καλουζίδης, Μπαξεβανίδης Γ., Αρβανίτης, Ισμαήλογλου, Κρητικός, Μουσταφαογλου

ΑΟ Νεοχωρίου: Μητροκολοβός, Θεοδώρου, Δημητριάδης Δ., Καδόπουλος, Μποϊδανίδης (Μαλτούδης), Παπαδόπουλος, Καναβούρας (Δημητριάδης Σ.), Ζουπίδης, Καβουρίδης, Μελιξιτιάν, Ρουσίδης Αθ. (Τσατσαρώνης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου